Podcast: Har Conte gjort Chelsea mere sympatiske?
Generelle

Podcast: Har Conte gjort Chelsea mere sympatiske?

Chelsea er engelske mestre, og de tre nedrykkere er fundet - tag på rundtur i Premier League-ugen med De Falske 9'ere.

Det føles som om, det har været sikkert i månedsvis, men det er faktisk først officielt nu: Chelsea er engelske mestre i fodbold anno 2016/17. Og hvad vil man så huske det nykårede mesterhold for? De sprudlende stjernespillere og hårdtarbejdende vandbærere i klart definerede roller? Antonio Contes 'veni, vidi, vici'-ankomst til Premier League?

Måske bliver det for, at selv om der:

(1) stadig bruges masser af penge.

(2) vindes masser af 1-0 sejre på udebane.

(3) man stadig ikke kan komme på hold i Chelsea, hvis dåbsattesten siger 'for ung'

- så bliver mesterskabet tilsyneladende modtaget med mindre skepsis af den neutrale tilskuer, end da José Mourinho vandt sine mesterskaber med samme midler.

Kort sagt: Har Antonio Conte gjort Chelsea mere spiselige for fodboldromantikerne?

Det diskuterer vi i denne uges udgave af De Falske 9'ere, hvor vi også siger pænt farvel til tre nedrykkere og White Hart Lane, vender Arsenals sædvanlige forårsoptur samt Liverpools top 4-matchbold efter en overbevisende 4-0 sejr ude over West Ham.

Hvor lang snor har Slaven Bilic hos The Hammers? Hvor højt spil spiller Manchester United ved at lægge alle æggene i Europa League-kurven? Og hvorfor løber West Bromwich Albion på banen til 'Insomnia' med Faithless, når søvn nok er det sidste, WBA-fans har problemer med at få på The Hawthornes?

Alt dette og meget mere i denne uges afsnit af Danmarks ældste Premier League-podcast, som du finder LIGE HER eller via din foretrukne podcast-udbyder.