Podcast:
2017-03-13 19:43

Der var under halvt program i Premier League i weekenden på grund af FA Cup-kampe - De Falske 9'ere guider dig med sikker hånd igennem begge dele

Både Tottenham og ærkerivalerne spillede sig stensikkert videre i FA Cuppen på bekostning af Millwall og Lincoln. Mens The Gunners' sejr ikke gjorde det mindste for at lægge en dæmper på spekulationerne om Arsene Wengers fremtid som manager i klubben, kom Spurs' avancement i hus på bekostning af hvad der ligner en længere skadespause til Harry Kane.

Og Tottenham uden Harry Kane er et helt andet hold. Hvordan skal Mauricio Pochettinos tropper klare sig igennem de kommende kampe uden deres talisman? Er Son Heung-min den mest oplagte afløser, eller er det Vincent Janssens mulighed for endelig at slå til i den hvide trøje?

I Premier League var der vaskeægte bundgyser, da Hull slog Swansea med 2-1 og dermed forøgede sandsynligheden for overlevelse i denne sæson markant. Kan Marco Silva fuldføre miraklet og spille de tigerstribede over stregen - og i så fald på bekostning af hvem?

Vi tager temperaturen på bundstriden, hvor Sunderland ikke kan forsvare og Middlesbrough ikke score mål, om deres liv så afhang af det. Hvilket det i fodboldmæssig forstand så småt gør.

Alt dette og meget mere serveret med højt humør og lunken humor i denne uges afsnit af De Falske 9'ere, som du finder LIGE HER.

------

De Falske 9'ere er Danmarks ældste podcast dedikeret udelukkende til Premier League - perfekt for dig, der har fra mini til massiv interesse for engelsk fodbold. Find den via din foretrukne podcastudbyder eller her på Tipsbladet.dk

Podcast:
De Falske 9'ere er landets ældste dedikerede Premier League-podcast. Nåede du ikke weekendens runde, så lyt med, når Andreas, Martin og Aidin kaster sig over ugens gang i det fodboldengelske med grovfil og højt humør.
SENESTE NYT...