De Falske 9'ere står på spring for at tage dig på rundtur i Premier League - denne gang i en helt særlig jubilæumsepisode.

Kun fire kampe skulle der gå, inden den første Premier League-klub i 2017/18 trykkede på den store, røde knap og afskedigede manageren. Og så var det endda en af dem, der lige var tiltrådt: Nemlig Frank de Boer i Crystal Palace.

De engelske medier melder om, at det skyldes et allerede uopretteligt ringe forhold mellem ham og ejer Steve Parish. At der skulle være brudt aftaler på sider. At den aftalte 'evolution' af London-klubben af træneren var blevet til en 'revolution'. At de Boer til et krisemøde gjorde så uoverbevisende en figur, at beslutningen allerede var taget inden kampen mod Burnley.

Er det derfor rettidig omhu af klubledelsen at skille sig af med klubbens første fastansatte ikke-britiske manager så hurtigt? Eller lugter det af panik efter en horribel sæsonstart? Og repræsenterer Roy Hodgson, der forventes at være afløseren, et skridt i den rigtige retning for Crystal Palace?

Det kigger vi nærmere på i denne podcast, hvor vi også tager et smut forbi en anden hollandsk manager med gang i et projekt, der kræver tid. Ronald Koeman har hentet godt med spillere i sommer, men starten på sæsonen har været hostende - senest med et nederlag på 0-3 til Tottenham.

Er det de rigtige spillere, manageren har udset sig? Hvordan får han hurtigst muligt en helstøbt holdindsats med en identificerbar spillestil ud af de mange nye puslespilsbrikker?

Endelig skal vi også kigge nærmere på Merseyside-naboerne fra Liverpool FC, der i weekenden led et svigende nederlag til Manchester City, efter Sadio Mané fik et tidligt rødt kort. Var der nogen onde intentioner fra Mané? Betyder det overhovedet noget for strafudmålingen? Og hvor meget betyder nederlaget for optimismen i Liverpool, der i høj grad har kørt på 'vi taber aldrig til de store'-diesel.

Alt dette og meget mere i denne uges 100-afsnits-jubilæums-udgave af De Falske 9'ere, som du finder LIGE HER.

-------

De Falske 9'ere er landets ældste ugentlige podcast kun om engelsk fodbold. Perfekt for dig, der har fra mini til massiv interesse for verdens største liga. Fin den lige her på tipsbladet.dk eller i din foretrukne podcast-app.

Podcast:
De Falske 9'ere er landets ældste dedikerede Premier League-podcast. Nåede du ikke weekendens runde, så lyt med, når Andreas, Martin og Aidin kaster sig over ugens gang i det fodboldengelske med grovfil og højt humør.
SENESTE NYT...