Generelle

Ny sæson, ny træner, ny spillestil og nye mål

Hvor er 'Det nye Chelsea' på vej hen, spørger en af klubbens danske fans?

Sidste sæson endte som bekendt med tre 2. pladser, men er det godt nok til en klub som Chelsea?

Personligt synes jeg, at det er godkendt at komme så langt i tre turneringer, men selvfølgelig er det ikke godt nok at stå i tre finaler og så tabe dem alle. Der skal pokaler i skabet for en storklub som Chelsea. De har spillerne til det og helt klart et hold der skal vinde noget.

CL-finalen mod Man Utd. står for mig som den nok værste oplevelse med Chelsea, at vi skulle tabe den, og så lige til dem...
Men det viser bare, at man skal ikke bare være dygtig, men også kloge og have lidt tur i den over længere tid for at vinde sådan en turnering.

Men hvad er egentlig bedst - at vinde PL eller CL? For mig er CL en turnering som ville være fantastisk at vinde, mens PL er det største og det er en turnering jeg håber på at vinde i sæsonen 08/09.

Endelig sæsonstart
Luiz Felipe Scolari - kan han indføre det polerede fodbold som Roman Abramovich sukker efter? Jeg tror det!

Jeg tror, at en Scolari med frie hænder kan indføre lidt mere angrebsfodbold end vi så hos Grant og Ten Cate, de prøvede helt sikkert men helt godt blev det aldrig. Nu har Chelsea købt et par nye ansigter som skal være med til at løfte holdet - og vi er kommet af med et par som ikke har vist klassen - heriblandt Andriy Shevchenko.

Spillere som Anelka og Malouda bliver spændende at følge i den kommende sæson, da begge har gjort det godt i Pre-season, blandt andet i 5-0 sejren over AC Milan i Railway Cup, fire kasser af Anelka og Malouda
som kreatør. Den konstellation kan føre os frem til noget større.

Nu må Chelsea lade fødderne tale i den kommende tid, hvor vi bliver meget
klogere - god sæson til alle.

Allan Rasch vil fremover blogge på tipsbladet.dk om sin passion for Chelsea og fodbold i særdeleshed.

Allan Rasch om sig selv: Det startede tilbage i 1996, hvor jeg igennem en kammerat blev bidt af Chelsea og stjerner som Vialli, Gullit, Leboeuf, Wise, Hughes og Zola. Mine største oplevelser med fanklubben er helt klart at have mødt Frank Lampard og Dider Drogba, som har fået Player of the year award fra Chelsea Support Danmark.