Det koster Viborg dyrt, at de ikke har formået at erstatte Jay-Roy Grot, skriver Tipsbladets kommentator, Stig Tøfting i sin ugentlige Superligaklumme

LEDER: Efter 13 spillerunder er jeg ved at have en god fornemmelse for, hvem der bliver Superligaens næste store unge profiler.

LEDER: OB's problemer stikker dybere end Andreas Alm eller sportsdirektør Björn Wesström.

- Fyringen af Andreas Alm var ingen stor overraskelse, men fodbolddirektøren har også en stor del af ansvaret for fiaskoen, mener Tipsbladets chefredaktør, Allan Olsen

ANALYSE: De gode resultater i Brøndby kaster også transferinteresse af sig. Vi har vurderet, hvem de tre mest interessante spillere for transfermarkedet er og bliver.

ANALYSE: Ingen danskere er i nærheden af at være blandt verdens bedste i øjeblikket, men det kan ændre sig. Her er fem danskere, der en dag kunne få stemmer i Ballon d'Or-kåringen.

ANALYSE: Det var kontrasternes møde søndag aften på Brøndby Stadion, og der er intet i vejen med, at BIF lige nu vinder kampe med et købehold, mens FCN forsøger at få bedre profiler til de talenter, man sprøjter ud.

LEDER: Randers FC er et godt eksempel på, at man ikke nødvendigvis skal fyre cheftræneren, selvom man kommer skidt i gang med sæsonen.

LEDER: Tipsbladets redaktør og kommentator Troels Bager Thøgersen giver ikke meget for tonen i Newcastle og britiske medier i forbindelse med betting-karantænen på ti måneder til Sandro Tonali.

Se hvem Tipsbladets redaktør stemte på i årets kåring af Ballon d'Or.

Pages