KOMMENTAR: Netflix glorificerer David Beckham.

V i er halvvejs i grundspillet i Superligaen, og turneringen er i færd med at sætte sig med en tydelig bund og nogle stærke, ofte velspillende, tophold. Her er karaktererne fra første halvdel i grundspillet.

ANALYSE: Johan Lange får det største sportsdirektør-job, en dansker har haft, siden Frank Arnesen havde samme stilling i Chelsea. Tipsbladet har set på, hvad danskeren skal i London-klubben.

Jan Carlsen er tidligere dommerobservatør og en af Europas mest velansete fortolkere af fodboldloven. I denne uge runder han blandt reglen om, at målmænd kun må holde bolden i hænderne i seks sekunder.

LEDER: Der er absolut intet godt i sagen om de russiske U/17-landshold og UEFA og DBU's håndtering af sagen, ud over at en katastrofal gen-indlemmelse foreløbigt blev taget af bordet.

LEDER: Landsholdet skal finde fremdriften igen, uanset hvad de bagvedliggende årsager til et trægt år er.

KOMMENTAR: Jesper Møller er en belastning for dansk fodbold, og både topklubberne og landstræner Kasper Hjulmand bør for spillets skyld kræve DBU-formandens opsigelse, nu hvor Møller og bestyrelsen ikke er deres ansvar voksent.

AGF har haft masser af tid - og penge - til at finde afløsere for de spillere, der er skadet skriver Tipsbladets kommentator, Stig Tøfting i sin ugentlige klumme om Superligaen.

Jan Carlsen er tidligere dommerobservatør og en af Europas mest velansete fortolkere af fodboldloven. I dag ser han på et par stormombruste kampe, hvor VAR bestemt ikke fungerede.

LEDER: Andreas Alm har ikke haft succes med OB og kan meget vel miste jobbet, men han er langt fra hovedårsagen til OB's kroniske problemer.

Pages