AaB kan komme på uhyggelig svær opgave i tirsdagens returkamp på Cypern mod APOEL, men er der grund til optimisme?

Jeg har en ambition om at være til stede ved minimum én kamp i hver runde af DBU Pokalen. Tirsdag gjaldt det første runde på bane 25 i Valby.

I Sverige samler de over 30.000 tilskuere til en kamp i den næstbedste række. I Danmark kan vi ikke engang fylde nationalarenaen til FC Københavns vigtigste kamp i sæsonen.

Otte pointer fra tirsdagens taktisk interessante kamp i Parken mellem FCK og Leverkusen.

For hver spillerunde i Premier League 2014/15-sæsonen sætter vi rundens hold. Denne første gang gælder det selvfølgelig 1. spillerunde, hvor en spiller, der får et rødt kort for hver 2159 minutter, han spiller, fik en hovedrolle.

Penge skifter hænder, og fodboldspillere skifter klub. Sommerens største indkøb har traditionen tro været et af de helt store emner i optakten til denne weekends første runde af Premier League. Et dusin af dem er reelle blockbusters: De har kostet køberne mere end 15 millioner pund. Vi diskuterer hér kort de fem bedste kæmpekøb, deres karakteristika og den taktiske signifikans for deres købere.

Den netop startede sæson i Premier League vil sætte helt nye standarder for europæisk klubfodbold.

I aften åbner Porto titeljagten med et lovende mandskab og en interessant træner. 

Denne analyse er en kommentar til landets fodboldfans

eye4TALENT's VM-rapport giver et detaljeret indblik i de otte bedste holds respektive spillestil - et "must read" for fodboldfanatikere med fortsatte VM-abstinenser.

Pages