• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Julemanden er kommet tidligt til Randers i år, med i hans gave sæk havde han en helt ny Søren Berg, som over de sidste to kampe er begyndt at ligne sit gamle jeg, fra hans storhedstid i OB.

Af jesper_soerensen

"Det virker besynderligt at fyre en træner uden at sætte ham på porten. Det er i bedste fald at trække bukserne af en mand i super-slow motion. Silkeborg stripper på denne måde Peder Knudsen for al autoritet. Han er dead man walking."

Af Thomas Færch Kvist

Den unge franskmand er på rekordtid blevet en helt på Emirates Stadium.

Af thomasb

Taber AGF på lørdag, så brænder vi virkelig nallerne. For så vil en række af de nuværende bundhold for alvor lugte blod, skriver AGF-blogger Frej Elbæk.

Af freje

Manchester City havde den perfekte manager til de nye tider - men så ansatte de Mark Hughes.

Af Thomas Pyndt

Nicolai Høghs opfordring til fansene om at komme i gang gælder begge veje, skriver EfB-fan Søren Andersen.

Af sørena

»Den oplagte løsning skal findes i Danmark. Og det er såmænd en løsning, der kan fikses i al mindelighed næste søndag på Aalborg Stadion. Det kræver bare, at Allan Kuhn og Troels Bech bytter havestole.«

Af Thomas Færch Kvist

Efter snart 22 år på sidelinien på Old Trafford nærmer Manchester United-manager Sir Alex Ferguson sig enden på en glorværdig æra, men hvem kan løfte arven? Aktuelt er der tre bud.

Af Thomas Pyndt

For meget kölner og for lidt bayrer. En angriber uden mental gennemslagskraft. Og så er Real Madrid heller ikke længere interesseret i den evige klubbænkevarmer med de mange landskampmål.

Af Niels Idskov

»David Nielsens jammer over pressen er hykleri. Uden pressen eksisterede David Nielsen ikke. I hvert fald ikke den David Nielsen, vi bliver præsenteret for i Sorte Svin.«

Af Thomas Færch Kvist

Pages