• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

AaB har skiftet træner efter et modigt og nødvendigt valg. Alternativet på den anden side var langt mere attraktivt end at holde fast i Bruce Rioch.

Af Kim Michelsen

»Ove Pedersen risikerer ikke blot at ødelægge sit eget gode arbejde. Han kommer også til at fremstå en lille smule tøsefornærmet.«

Af Thomas Færch Kvist

Esbjerg ligger i bunden af SAS-ligaen, mister snart profilen Niki Zimling, spiller ikke europæisk fodbold, men misunder ikke mestrene fra AaB.

Af sørena

Medierne er gået i selvsving i AGF-sagen om Erik Rasmussen og Ove Pedersen. Men der er gode grund til Erik Rasmussen som AGF-træner. Bl.a. så har de største tåber sagt, de vil blive væk, hvis han bliver træner. Se, dét er en god grund og peger mod en mere intelligent tribunekultur i Århus.

Af freje

Jeg tror inderst inde heller ikke, at mange AaB-spillere vil græde over et farvel til Bruce Rioch. Hverken dem, der blev kørt over pga. træthed eller dem, der kunne sidde på bænken og se på en deroute. Lynge, gør din pligt.

Af Lindvang

Bruce Rioch passer ikke ind i rollen som træner for en klub, der har spændt den økonomiske livrem ind og satser på egne talenter. Skotten er fejlcastet af AaB som stedfortræder i trænerrollen.

Af Stefan Buur Hansen

De sidste års professionelle ro omkring AGF er afløst af pressespekulationer omkring Ove Pedersen og en eventuel afløser. Det virker som om, galehuset er tilbage i Århus.

Af freje

I 20 minutter lignede Tottenham et hold på vej væk fra sidstepladsen, men så blæste håbet væk i stormen over Stoke.

Af Thomas Pyndt

»Det kan i værste fald ende med blot et enkelt point for hele oktober for AaB. Det er ikke en statistik, der er et mesterhold værdigt. Det er taber-tal.«

Af Thomas Færch Kvist

Tvillingerne Romolus og Remus byggede ifølge legenden Rom og var grundlæggerne bag navnet 'La Città Eterna' (Den evige by). Desværre varer byens ene fodboldklubs succes ikke for evigt og AS Roma befinder sig netop nu i en alvorlig krise.

Af Tipsbladet.dk

Pages