• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Bruce Rioch passer ikke ind i rollen som træner for en klub, der har spændt den økonomiske livrem ind og satser på egne talenter. Skotten er fejlcastet af AaB som stedfortræder i trænerrollen.

Af Stefan Buur Hansen

De sidste års professionelle ro omkring AGF er afløst af pressespekulationer omkring Ove Pedersen og en eventuel afløser. Det virker som om, galehuset er tilbage i Århus.

Af freje

I 20 minutter lignede Tottenham et hold på vej væk fra sidstepladsen, men så blæste håbet væk i stormen over Stoke.

Af Thomas Pyndt

»Det kan i værste fald ende med blot et enkelt point for hele oktober for AaB. Det er ikke en statistik, der er et mesterhold værdigt. Det er taber-tal.«

Af Thomas Færch Kvist

Tvillingerne Romolus og Remus byggede ifølge legenden Rom og var grundlæggerne bag navnet 'La Città Eterna' (Den evige by). Desværre varer byens ene fodboldklubs succes ikke for evigt og AS Roma befinder sig netop nu i en alvorlig krise.

Af Tipsbladet.dk

Verdens vel nok bedste målmand har fortjent Guldbolden, skriver fanblogger Jesper Frost-Hansen.

Af jesperfrost

Hvad mangler Randers FC for at blive et tophold i SAS Ligaen? Svaret er ganske simpelt, holdet skal lære at klare sig bedre mod de "dårligere" hold. Derfor var det meget skuffende, det der skete sidste weekend, da holdet på udebane tabte med 1-0 til oprykkerne fra SønderjyskE.

Af jesper_soerensen

En inkarneret Tottenham-fan tager afstand fra klubbens fans.

Af anhalzer

Først da politikerne brokkede sig, valgte FA at undersøge, om der var aftalt spil i kampen Norwich – Derby. Det lover ikke godt i kampen mod matchfixerne.

Af Jesper Bang Udesen

»Kendis-kulturen er aflivet, celebrity-konerne er blevet parkeret derhjemme og Fabio Capello har fået banket noget italiensk vindermentalitet ind i holdetDet kan vise sig at blive opskriften, som alle engelske landstrænere siden Alf Ramsey har søgt efter.«

Af Thomas Færch Kvist

Pages