Tipsbladets Sebastian Stanbury ser nærmere på faren ved at stole alt for meget på, hvad der drøner rundt på sociale medier som Twitter under et VM.

I løbet af VM blogger Tipsbladets chefredaktør om stort og småt fra holdenes, spillernes, landenes og slutrundens liv. Dagens blog handler om det ultimative VM med verdens 32 bedste landshold i stedet for dem, der kvalificerede sig.

Dagens VM-guf består af skæg, Klinsmann, Israel og Canada.

Hej, jeg hedder Martin, og jeg er fan af Jürgen Klinsmann. En af verdens bedste angribere i halvfemserne og en af nutidens mest spændende trænere.

I løbet af VM blogger Tipsbladets chefredaktør om stort og småt fra holdenes, spillernes, landenes og slutrundens liv. Dagens blog handler om tre millioner dollars i sedler, der i går blev fløjtet og fragtet til Ghanas VM-trup.

Christian Bagge skriver om stemningen på sin tur rundt til hele 10 VM-kampe i Brasilien.

I løbet af VM blogger Tipsbladets chefredaktør om stort og småt fra holdenes, spillernes, landenes og slutrundens liv. Dagens blog handler om Nigeria, match fixing og VM som springbræt ud i det uvisse.

Nigeria er tæt på 1/8-finalen, og mon ikke de og Argentina i aften kan finde fælles fodslag om at spille uafgjort?

I løbet af VM blogger Tipsbladets chefredaktør om stort og småt fra holdenes, spillernes, landenes og slutrundens liv. Dagens blog handler om en lille klub i Uruguay, der bliver brugt til at handle topspillere til Europa.

Silvestre Varela pustede nyt liv i Portugals VM-drømme, da han gjorde det onde ved USA i nat. Ligesom han gjorde det mod Danmark for to år siden. Nu må USA gå videre på den hårde måde.

Pages