• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

På trods af EM guld, millionkontrakter, landsholdsstatus og hundredvis af førsteholdskampe lyver dåbsattesten ikke hos Arsenals unge fodboldspillere. De er fortsat grønskollinger og er stadig ikke tørre bag ørerne. Dette fik vi et smerteligt bevis på i onsdags, da én af de større skandaler i Wengers tid som Arsenal manager blev udspillet på Emirates Stadium i kampen mod bundholdet Tottenham.

Af thomasb

Hvad sker der lige for tiden i Randers?

Af jesper_soerensen

Italienerne var hurtige til at straffe Fiorentina-angriberen Alberto Gilardino for scoring med armen

Af Niels Jørgen Larsen

"Han kan sniffe en bane coke, hurtigere end du kan sige Guds hånd. Men kan han også stå i spidsen for og bære det øverste ansvar for en af verdens mest hysteriske og overgearede fodboldnationer?"

Af Thomas Færch Kvist

Af Niels Jørgen Larsen

Succes kommer igennem kontinuitet og kvalitet. Der er ingen nemme veje til at opnå succes og derfor skal SAS-ligaen bestemt ikke have mere end de nuværende 12 hold.

Af Tipsbladet.dk

Ved at indføre effektiv spilletid i fodbold, vil man skære ned på antallet af (fingerede) småskader og samtidig giver tilskuerne mere fodbold for pengene.

Af Stefan Buur Hansen

Præcis et år efter fyringen af hollandske Martin Jol svinger Spurs atter øksen over en træner. Klik og læs fanbloggen om Tottenhams nedtur.

Af anhalzer

Optimismen blomstrer atter på vestegnen og søndag kunne klubben kigge tilbage på sidste års mareridt, hvor Brøndby var på vej ned i Viasat Divisionen.

Af Tipsbladet.dk

Lynge Jakobsen er meget ofte blevet kaldt Mr. AaB, grundet sin store kærlighed til og mange år i klubben som både aktiv og leder. I torsdags viste han for alvor, at han med rette kan bære den ære at kalde sig Mr. AaB, da han valgte at indstille Rioch til fyring hos bestyrelsen.

Af Lindvang

Pages