• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Fodbolden har brug for traditionsklubber som Sporting Gijon, som bliver trofast støttet af et fanatisk hjemmepublikum, selv når holdet er totalt udspillet.

Af Kim Michelsen

Hvad er årsagen til FC Københavns pludselige spillemæssige optur. FCK-fanblogger Christian Wilkens giver her sit svar.

Af christianw

To angribere er vejen frem til succes i Brøndby, mener fanblogger Claus Sterup.

Af clauss

Sønderjyske tuder og tuder og tuder. Det ville klæde hele SAS-ligaen om Hr. Bro og Hr. Ken "no-name" Ilsøe stak tyskerpiben ind og kiggede kampen igennem på bånd. Frej Elbæk mener AGF-kampen fik den rette vinder.

Af freje

Brøndby IF venter fortsat på den spillemæssige, kontinuerlige optur, den naturlige balance, samt holdets hierarkiske fordeling. Og her findes i øjeblikket et problem.

Af Tipsbladet.dk

Penge betyder mere end loyale fans, som kommer i anden række i moderne fodbold, skriver Randers FC-fan Jesper Sørensen.

Af jesper_soerensen

Karantænestraffen til Michael Jakobsen er umiddelbart forståelig nok, men også en overtrædelse ef egne regler fra UEFA's side.

Af Stefan Buur Hansen

Hvem var det hold, der leverede en mandfolkeindsats på Celtic Park i går? Navnene kunne jeg kende, ligeledes logoet, men spillerne var ikke nogen jeg kunne kende ud fra denne sæson. Forrygende indstilling de viste, dog!

Af Lindvang

Aalborg forspilder gang på gang, på gang muligheden for, for alvor at gøre en forskel i dansk fodbold. Det må være enormt skuffende for dem der virkelig brænder for sagen oppe nordpå, for selvfølgelig er der enkelte der eeeelsker åååååb med hud og hår. Det må der være.

Af Frej Elbæk Eriksen

Europa-cuppen er tilbage på vestegnen og Brøndby-fan Claus Sterup spår klubben gode chancer. Men der skal tages nogle skridt. Det første skridt bør tages i omklædningsrummet hvor taktiktavlen bør ryddes for eksperimenter.

Pages