• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

»David Nielsens jammer over pressen er hykleri. Uden pressen eksisterede David Nielsen ikke. I hvert fald ikke den David Nielsen, vi bliver præsenteret for i Sorte Svin.«

Af Thomas Færch Kvist

Ekstra Bladets nominering af AaB og FCM og et inviteret håndboldpublikum i Viborg som landets bedste fans er latterligt. De bedste fans er i Brøndby, skarpt efterfulgt af AGF. Skriver vores fanblogger.

Af freje

Samuel Eto'o er igen blevet udsat for abelyde på et spansk fodboldstadion, men der ligger også andet end racisme bag de verbale overfald.

Af Kim Michelsen

SAS LIGAEN UNDER LUP: De små matcher bedre de store

Af Niels Jørgen Larsen

»John Faxe Jensen er en klassisk overlever og fighter. Også mere end han er foregangsmand og innovator. Derfor synes ansættelsen bemærkelsesværdig, hvis målet for Randers er at bryde ud af middelmådigheden og tage de næste skridt op af udviklingsstigen.«

Af Thomas Færch Kvist

AGF bør regnes som et midterhold. Klubben udklækker på stribe nye talenter. Men hvad sker der for FC Muuhjylland? AGF's fanblogger er træt af tuderiet fra FCM.

Af freje

På trods af EM guld, millionkontrakter, landsholdsstatus og hundredvis af førsteholdskampe lyver dåbsattesten ikke hos Arsenals unge fodboldspillere. De er fortsat grønskollinger og er stadig ikke tørre bag ørerne. Dette fik vi et smerteligt bevis på i onsdags, da én af de større skandaler i Wengers tid som Arsenal manager blev udspillet på Emirates Stadium i kampen mod bundholdet Tottenham.

Af thomasb

Hvad sker der lige for tiden i Randers?

Af jesper_soerensen

Italienerne var hurtige til at straffe Fiorentina-angriberen Alberto Gilardino for scoring med armen

Af Niels Jørgen Larsen

"Han kan sniffe en bane coke, hurtigere end du kan sige Guds hånd. Men kan han også stå i spidsen for og bære det øverste ansvar for en af verdens mest hysteriske og overgearede fodboldnationer?"

Af Thomas Færch Kvist

Pages