• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Hvor meget har Esbjergs mangel på sejre betydet for fansene, og hvor meget kan man være villig til at ofre for en sejr. Esbjerg-blogger Søren Andersen kommer med et bud.

Af sørena

Ved at sænke ambitionsniveauet en smule, får de trofaste fodboldtilskuere lettere hele stadion med. Se på Storbritannien og Norge for inspiration.

Af Stefan Buur Hansen

Af Niels Jørgen Larsen

Man blev helt bekymret, da Arsene Wenger i starten af ugen begyndte at tale om høje spillere, men heldigvis besindede den franske fodboldtænker sig igen.

Af Thomas Pyndt

Søndagens derby mellem Milan og Inter var italiensk, når det er allerbedst

Af Niels Jørgen Larsen

Marek Saganowski har ikke fået den bedste start i AaB-trøjen og scoringerne er udeblevet. Er det fordi han ikke har niveauet på trods af, at han p.t. er på kontrakt i Southampton eller ligger årsagen andre steder på holdet eller i klubben?

Af Lindvang

»Hvis Erik Rasmussen snart har et nyt job, må det betyde, at en kollega snart mister sit. Dermed har Erik Rasmussen udstukket en fyreseddel til en trænerkollega for åbent tæppe.«

Af Thomas Færch Kvist

Om angst, optimisme og de rette udskiftninger i traditionsklubber

Af Niels Idskov

Det er meget positivt, hvis ikke hykleERIK skal til AGF. Han havde reelt ingen indflydelse de sidste mange måneder hos textil-mafian. Frej Elbæk sværger til til "The Ovelution".

Af freje

»Det er umuligt at udvide et lukket selskab uden at slække alvorligt på adgangskravene. Det har UEFA gjort. Og dermed får vi en dårligere EM-slutrunde fra 2016.«

Af Thomas Færch Kvist

Pages