• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Newcastle står nu uden manager og må leve med en klubejer, der vil sælge og derfor ikke vil investere mere. Og imens svækker den hårdtramte verdensøkonomi markedet for stenrige milliardærer med en passion for fodbold i det nordengelske.

Af Thomas Pyndt

AGF's Frej Elbæk er lykkelig efter sejren over AaB og ser nu fremad. Men nu må vi se, AGF har som sagt en "fantastisk" evne til, at underpræstere når modstanderne er "no names" som tilfældet er på søndag.

Af freje

Esbjerg-fan Søren Andersen langer ud efter klubbens nye spillere, som bærer en del af skylden for klubbens øjeblikkelige nedtur.

Af sørena

23-årige Daniel Agger er dansk fodbolds vel nok største stjerne og hele fodbolddanmark går i selvsving, når forsvarsspilleren ikke spiller for Liverpool. Det er da imidlertid en forklaring på, fordi så god er Agger nemlig heller ikke.

Af Tipsbladet.dk

Lad fodboldguderne kigge AGF's vej, når den jyske klassiker mod AaB spilles lørdag kl. 17, skriver Frej Elbæk.

Af freje

Hvorfor er der så mange usikkerhedsmomenter omkring trænersituationen i AaB igen, og hvorfor er det så svært for et hold, der er danske mestre og Champions League-deltagere at finde en kompetent og permanent chef-træner?

Af Lindvang

Den danske 3-2-sejr i Lissabon var en tiltrængt succésoplevelse for de danske fodboldrejsende, der har 25 års jubilæum for de første store tur til Wembley i 1983

Af Niels Jørgen Larsen

DBU kan ikke bare sige - tal med spillerne - de har nemlig en stor rolle i dette kommunikative selvmål.

Af Tipsbladet.dk

Efter mange års kritik leverer de det største resultat i mange år og bruger derefter sejren til at barrikadere sig selv bag en håbløst misforstået selvretfærdighed, der - skal vi huske på - blev skabt på en cocktail af svineheld og portugisisk hovmod.

Af Thomas Færch Kvist

Efter en fantastisk onsdag aften sikrede det danske landshold sig en flot udebanesejr på 2-3 over de portugisiske Goliath'er, men efter den flotte præstation på banen, så taber landsholdet kampen mod pressen.

Af kvo

Pages