• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

JEG GIVER NORMALT ikke så meget for venskabskampe og andenrundestillinger. De førstnævnte er kun for trænere og reserver, og sidstnævnte kun for statistikere og nørder. Ingen af delene kan bruges til så meget.

Af Niels Idskov

Skal AaB bruge eventuelle Champions League-millioner på at lappe økonomiske huller? AaB har en flot tradition for ikke at få penge til at yngle og en ligeså flot tradition for at sende spillere til andre klubber for en halv flaske Rød Aalborg. Hvad med Champions League - ryger pengene i huller gravet af den dårlige økonomiske ledelse, så fodboldholdet ikke bliver tilgodeset?

Af Lindvang

De store stjerner bliver væk, men en ny generation af trænere og økonomisk ansvarlighed peger i den rigtige retning for tysk fodbold.

Af Niels Idskov

Hvor befinder Tottenham, en sovende kæmpe i engelsk fodbold, sig henne kort inde i sæsonen?

Af anhalzer

Det har afstedkommet en del (også småvrede) reaktioner fra Brøndby-fans, at jeg i går i min blog skrev, at Brøndby indirekte støttede klubbens hooligans. Nu kan I kommentere løs.

Af Jesper Bang Udesen

I AGF-bloggen tager Frej Elbæk fat på weekendens optøjer efter opgøret mod Brøndby IF. Det der undrer mig er, hvorfor de er så vrede. Jeg forstår det simpelthen ikke. Jeg vil gerne have et indblik den vrede - eller er det måske slet ikke vrede men noget helt andet, som vi andre bare ikke kan få øje på?

Af freje

Om at være uafhængig og passioneret fodboldfan, ikke at have en favoritklub, men alligevel følge en bænket helt i Hull og en faldskærmsudspringer på afveje i Burnley.

Af Thomas Pyndt

Brøndby forsvarer hooligans. Det må være konklusionen på de signaler, som storklubben i går udsendte i kølvandet på den ballade, som en flok Brøndby-tilhængere skabte på NRGI Park i Århus.

Af Jesper Bang Udesen

Kampene i Premiership bliver hver weekend set af millioner af mennesker og sendes ud til over 100 lande verden over. Premier League ruller igen og Chelsea vinder.

Af Tipsbladet.dk

Er der nogen, der ikke er ligeglade med at se Shinawatra, er det imidlertid thailandsk politi. For der er nu udstedt arrestordre på den tidligere premierminister, efter han er flygtet fra en korruptionsretssag hjemme i Thailand.

Af Jesper Bang Udesen

Pages