Denne analyse handler om F.C. Barcelona, og deres svære valg

Jeg er helt vild med Champions League. Det er det bedste fodbold der spilles, og selve tv-produktionen er forrygende lækker. For mig er det den største underholdning der findes og måske den væsentligste grund til at jeg stadig har et tv hængende på væggen.

FC Midtjylland har satset på playersponsorater, tv-penge og en topplacering i ligaen, og den risikable strategi ser ud til at lykkes.

AaB er rasende over feriepenge-sagen, men den dårlige økonomi er klubbens egen skyld.

Denne analyse handler om David Moyes' muligheder

I sidste uge trak Brøndby IF sig fra den TV-aftale,  der gælder for Superligaen fra sæsonen 15/16.  Fordi man ikke kunne blive enig med de resterende klubber om fordelingen af pengene.

Fodbolden er blevet så kontrolleret og beregnende, at der ikke længere er plads til de "skøre målmænd," mener Kasper Kølleskov.

Jan Carlsen er dommerobservatør og en af Europas mest velansete fortolkere af fodboldloven. Hver uge behandler Jan Carlsen et aktuelt emne i Tipsbladet og deler ud af sin store ekspertise i fortolkning af fodboldreglerne. 

I morgen spiller Danmark fodboldlandskamp på selveste Wembley mod stormagten England, men selvom kampen på papiret ser sexet ud, så kunne det have været meget bedre.

Hvem skal vogte målet på landsholdet nu og i fremtiden. Kasper Benjamin Kølleskov kommer her med sine betragtninger.

Pages