• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

De forsvarende spanske mestre tabte udekampen til Valladolid og dermed var krisen total. Pedja Mijatovic måtte mandag aften indkalde til pressemøde og give Bernd Schuster ledelsens totale opbakning og love spillerindkøb i januar, som følge af Ruud van Nistelrooys skade, som vil holde ham ude resten af sæsonen.

Af jesperfrost

Gad vide hvor længe Arsene Wenger kan gemme sig bag sit talentprojekt og hans efterhånden legendariske status i Arsenal.

Af Tipsbladet.dk

»Dermed synes Brøndby at have den trup, der er i mest harmoni med sig selv. En konstatering, der i øvrigt ikke har stået skrevet her på Tipsbladets lederplads i snart mange år!«

Af Thomas Færch Kvist

Blogger på tipsbladet.dk Ulrich Isager var på plads til derbyet mellem AS Roma og Lazio og giver her sin spændende fortælling om begivenhederne på og udenfor banen.

Af ulrichi

Randers' kamp i aften afgører meget for resten sæsonen.

Af jesper_soerensen

Af freje

»Man kan ikke lede en fodboldklub ved at lade tusindvis af sofatrænere beslutte, hvem der skal spille højre back og dække forreste stolpe ved hjørnespark. Det er ikke en fodboldklub. Det er en kaffeklub.«

Af Thomas Færch Kvist

Det danske landshold fylder 100 år i aften, men det er der ikke meget folkefest over.

Af Thomas Pyndt

Dansk Fodbold Award var til at krumme tæer over. Fodboldpampere og jammer over hele linjen. I Sverige kårede de også årets bedste, men med stil og klasse.

Af freje

Fra nær-fodboldinvalid til Aston Villa-anfører og Årets Spiller i Danmark 2008. En kåring har sjældent været mere retfærdig.

Af Thomas Færch Kvist

Pages