• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Den er igen gal i cirkus AaB. Igen har man vist, at den økonomiske og forretningsmæssige sans er komplet fraværende. Tilliden til bestyrelsesformand Per Søndergaard er uforståelig, skriver Tipsbladets AaB-blogger.

Af Lindvang

»Ansættelsen af Ove Pedersen virker fornuftig. Der kan vel kun sættes spørgsmålstegn ved, om han er hyret til det rigtige job?«

Af Thomas Færch Kvist

Heller ikke bruddet mellem Troels Bech og Esbjerg viste sig at være perfekt. Spørgsmålet er, om den perfekte fyring overhovedet findes.

Af Stefan Buur Hansen

Forventningerne er efterhånden blevet skruet væsentligt ned - eller nedskrevet som det hedder i disse kreditkrisetider, så et Arsenal nederlag gør ikke så ondt i maven, som det ville have gjort for seks uger siden. I stedet kan man undre sig over, hvad der egentlig foregår på Emirates Stadium for tiden.

Af thomasb

I Brøndby dåner man, når Kasper Lorentzens navn bliver nævnt. En særdeles populær spiller, der i høj grad sælger klubben både på og udenfor banen.

Af Tipsbladet.dk

Skiftende kanslere har haft afsmittende positiv udvikling på vekslende klubber, men på det plan ser det meget sort ud for Energie Cottbus

Af Niels Idskov

Lav et nyt stadion i Århus. Vi har landets dårligste fodboldstadion. En af Århus' helt store fejltagelser. Et stort problem for byen og for AGF.

Af freje

Det var det. Tak for samarbejdet. Held og lykke med fremtiden. Troels Bech er fortid i Esbjerg fB. Eller det bør han i hvert fald være.

Af sørena

Julemanden er kommet tidligt til Randers i år, med i hans gave sæk havde han en helt ny Søren Berg, som over de sidste to kampe er begyndt at ligne sit gamle jeg, fra hans storhedstid i OB.

Af jesper_soerensen

"Det virker besynderligt at fyre en træner uden at sætte ham på porten. Det er i bedste fald at trække bukserne af en mand i super-slow motion. Silkeborg stripper på denne måde Peder Knudsen for al autoritet. Han er dead man walking."

Af Thomas Færch Kvist

Pages