• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

England har to af verdens bedste midtbanespillere, men Frank Lampard og Steven Gerrard kan bare ikke spille sammen.

Af Thomas Pyndt

»Rosenborg, Club Brugge og St. Etienne dufter langt væk af europæisk mellemvare. Det er leverpostej. Men hvad FCK's pulje mangler i uforfalsket star quality gør den til gengæld op for i sportslige muligheder.«

Af Thomas Færch Kvist

FIFA-præsident Sepp Blatter kaldte det mandag "tåbeligt", at UEFA vil udvide EM i 2016 fra 16 til 24 hold. Men hvem var det nu lige, som var med til at udvide VM fra 16 til 32 hold?

Af Jesper Bang Udesen

Trænerfarcen fortsætter med uformindsket styrke. Man kan som fan eller udenforstående undre sig en del over, hvorfor man ikke har valgt at bruge sin position og sine forcer på at hente en kompetent træner rettidigt. At man ikke formår at have noget så essentielt på plads her ti måneder senere og deudover har forspildt sine chancer for at bruge et godt argument eller to, skriger jo til himlen.

Af Lindvang

"AaB's triumf med Champions League-deltagelse er endt som en klods om benet på klubben og en tung byrde på spillernes skuldre. En stor succes er blevet til en lille forbandelse."

Af Thomas Færch Kvist

Så ville sammenligningen mellem FC København og Chelsea FC have en dimension mere i ejerkredsen. De to storklubber i henholdsvis Danmark og England ligner nemlig hinanden rent spillemæssigt, efter begge hold har ændret stil i sommerpausen.

Af Tipsbladet.dk

Hvor meget har Esbjergs mangel på sejre betydet for fansene, og hvor meget kan man være villig til at ofre for en sejr. Esbjerg-blogger Søren Andersen kommer med et bud.

Af sørena

Ved at sænke ambitionsniveauet en smule, får de trofaste fodboldtilskuere lettere hele stadion med. Se på Storbritannien og Norge for inspiration.

Af Stefan Buur Hansen

Af Niels Jørgen Larsen

Man blev helt bekymret, da Arsene Wenger i starten af ugen begyndte at tale om høje spillere, men heldigvis besindede den franske fodboldtænker sig igen.

Af Thomas Pyndt

Pages