• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

De store stjerner bliver væk, men en ny generation af trænere og økonomisk ansvarlighed peger i den rigtige retning for tysk fodbold.

Af Niels Idskov

Hvor befinder Tottenham, en sovende kæmpe i engelsk fodbold, sig henne kort inde i sæsonen?

Af anhalzer

Det har afstedkommet en del (også småvrede) reaktioner fra Brøndby-fans, at jeg i går i min blog skrev, at Brøndby indirekte støttede klubbens hooligans. Nu kan I kommentere løs.

Af Jesper Bang Udesen

I AGF-bloggen tager Frej Elbæk fat på weekendens optøjer efter opgøret mod Brøndby IF. Det der undrer mig er, hvorfor de er så vrede. Jeg forstår det simpelthen ikke. Jeg vil gerne have et indblik den vrede - eller er det måske slet ikke vrede men noget helt andet, som vi andre bare ikke kan få øje på?

Af freje

Om at være uafhængig og passioneret fodboldfan, ikke at have en favoritklub, men alligevel følge en bænket helt i Hull og en faldskærmsudspringer på afveje i Burnley.

Af Thomas Pyndt

Brøndby forsvarer hooligans. Det må være konklusionen på de signaler, som storklubben i går udsendte i kølvandet på den ballade, som en flok Brøndby-tilhængere skabte på NRGI Park i Århus.

Af Jesper Bang Udesen

Kampene i Premiership bliver hver weekend set af millioner af mennesker og sendes ud til over 100 lande verden over. Premier League ruller igen og Chelsea vinder.

Af Tipsbladet.dk

Er der nogen, der ikke er ligeglade med at se Shinawatra, er det imidlertid thailandsk politi. For der er nu udstedt arrestordre på den tidligere premierminister, efter han er flygtet fra en korruptionsretssag hjemme i Thailand.

Af Jesper Bang Udesen

Jagten på penge får fodboldens superstjerner til at fokusere mere på reklamefilmsoptagelser end træning. Spørgsmålet er, om fremtidens stjerner brænder ud eller fader væk?

Af Stefan Buur Hansen

DBU's Disciplinærudvalg er alt for tillukket og unionen undgår behændigt at træde ind i kontroversielle sager. Et dårligt udgangspunkt for at skabe fair play-ånd.

Af Stefan Buur Hansen

Pages