Dagens analyse handler om Diego Costas dilemma

Til november er det 25 år siden, østtyskere strømmede over Berlin-muren og huggede hul i det forhadte symbol på adskillelsen fra landsmændene i vest.

Her er Conte/Nestor-skalaens nytårstale. 

Analyse på Arsenals muligheder på kort sigt

Fodbold handler om at vinde og skabe oplevelser, som indprenter sig for evigt på vores nethinde. Min alder tillader mig ikke at fortælle andre om oprykningen i 1981 eller det første mesterskab i 1985. Men jeg har hørt og lært af Brøndby IF’s historie. Fremover vil jeg og mange andre fortælle om overlevelsen i 2013 – både i banken og i Superligaen.

Jan Carlsen er dommerobservatør og en af Europas mest velansete fortolkere af fodboldloven. Hver uge behandler Jan Carlsen et aktuelt emne i Tipsbladet og deler ud af sin store ekspertise indenfor fortolkning af fodboldloven. 

Det er jul og dermed en cool tid på året for vi fodboldinteresserede danskere.

Dagens analyse handler om Tottenhams trænervalg, der både er let og svært

Jan Carlsen er dommerobservatør og en af Europas mest velansete fortolkere af fodboldloven. Hver uge behandler Jan Carlsen et aktuelt emne i Tipsbladet og deler ud af sin store ekspertise af fodboldloven. 

Vinderen af Det Gyldne Bur 2013 offentliggøres den 27. december i Tipsbladet. Her følger en gennemgang af kandidaterne samt et bud på en vinder. 

Pages