• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Er der problemer i Arsenal? Og er Arsene Wenger tvunget til en defensiv indkøbspolitik?

Af thomasb

Sommerens transfervindue har vist, at svinestregerne står i kø, når det handler om at sikre sig nogle af verdens bedste fodboldspillere.

Af Jesper Bang-Udesen

Hvor er 'Det nye Chelsea' på vej hen, spørger en af klubbens danske fans?

Af rasch

(Genpubliceret) Er FCK i gang med at begå selvmord med de spillertyper, som den sportslige ledelse henter? FCK fravælger i øjeblikket vindergenet frem for harmonien. Det er typisk dansk og bestemt en sympatisk tanke, men i fodboldens verden er det lig med selvmord.

Af kristianh

Ronaldinho og José Mourinho er kommet til og sparker nyt og tiltrængt liv ind i Serie A, der blev sparket i gang i weekenden.

Af ulrichi

»Hvor er den indestængte vrede over konstant at få smidt i hovedet, at man ikke er god nok? Hvor er det indebrændte raseri, der kan få blodet til at koge, tacklingerne til at synge og supporterne op af sofaen?"

Af Thomas Færch Kvist

Det er en enorm gevinst og en stor bedrift, at Brian Steen Nielsen - alle alle! - Ove Pedersen og Lars Windfeld har formået at vende supertankeren AGF. Retningen er rigtig, men ærgerligt, det skulle tage 12 år før man fandt ud af at en sund klubkultur skaber succes. Hvor er den i eksempelvis Brøndby og FCK? Og hos bonderøvene i AaB?

Af freje

Så gjorde de det igen, AaB: klemte sig i Champions League på en fribillet. Mon retfærdigheden nogensinde sker fyldest?

Af Stefan Buur Hansen

Dækningen af weekendens kamp mellem Stoke og Aston Villa handlede meget om danskerne i kampen. Men den store helt var angriberen Mamady Sidibe, der for 10 måneder siden var døden nær i et blodigt omklædningsrum i Togo.

Af Thomas Pyndt

SAS Ligaen og Ekstra Bladet Cup er dybt uretfærdige turneringer, der tilgodeser de store klubber. Sådan gør man ikke i andre lande.

Af Jesper Bang Udesen

Pages