• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Penge betyder mere end loyale fans, som kommer i anden række i moderne fodbold, skriver Randers FC-fan Jesper Sørensen.

Af jesper_soerensen

Karantænestraffen til Michael Jakobsen er umiddelbart forståelig nok, men også en overtrædelse ef egne regler fra UEFA's side.

Af Stefan Buur Hansen

Hvem var det hold, der leverede en mandfolkeindsats på Celtic Park i går? Navnene kunne jeg kende, ligeledes logoet, men spillerne var ikke nogen jeg kunne kende ud fra denne sæson. Forrygende indstilling de viste, dog!

Af Lindvang

Aalborg forspilder gang på gang, på gang muligheden for, for alvor at gøre en forskel i dansk fodbold. Det må være enormt skuffende for dem der virkelig brænder for sagen oppe nordpå, for selvfølgelig er der enkelte der eeeelsker åååååb med hud og hår. Det må der være.

Af Frej Elbæk Eriksen

Europa-cuppen er tilbage på vestegnen og Brøndby-fan Claus Sterup spår klubben gode chancer. Men der skal tages nogle skridt. Det første skridt bør tages i omklædningsrummet hvor taktiktavlen bør ryddes for eksperimenter.

OB-fan Lene Stubgaard forklarer sidste weekends store fanprotest over hele Europa.

Af lenes

Chelsea-fan Allan Rasch er meget optimistisk efter holdets fine sæsonstart. - Kampen mod Utd. er i mine øjne super vigtig, en kamp - som hvis vi vinder den, kan lægge Utd helt ned, mener han.

Af rasch

Et vist presseboykot har totalt oversvømmet den debat som i virkeligheden burde tage fokus; Hvordan skal dansk fodbold forbedre sig?

Af Niels Jørgen Larsen

Newcastle står nu uden manager og må leve med en klubejer, der vil sælge og derfor ikke vil investere mere. Og imens svækker den hårdtramte verdensøkonomi markedet for stenrige milliardærer med en passion for fodbold i det nordengelske.

Af Thomas Pyndt

AGF's Frej Elbæk er lykkelig efter sejren over AaB og ser nu fremad. Men nu må vi se, AGF har som sagt en "fantastisk" evne til, at underpræstere når modstanderne er "no names" som tilfældet er på søndag.

Af freje

Pages