• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Det er en enorm gevinst og en stor bedrift, at Brian Steen Nielsen - alle alle! - Ove Pedersen og Lars Windfeld har formået at vende supertankeren AGF. Retningen er rigtig, men ærgerligt, det skulle tage 12 år før man fandt ud af at en sund klubkultur skaber succes. Hvor er den i eksempelvis Brøndby og FCK? Og hos bonderøvene i AaB?

Af freje

Så gjorde de det igen, AaB: klemte sig i Champions League på en fribillet. Mon retfærdigheden nogensinde sker fyldest?

Af Stefan Buur Hansen

Dækningen af weekendens kamp mellem Stoke og Aston Villa handlede meget om danskerne i kampen. Men den store helt var angriberen Mamady Sidibe, der for 10 måneder siden var døden nær i et blodigt omklædningsrum i Togo.

Af Thomas Pyndt

SAS Ligaen og Ekstra Bladet Cup er dybt uretfærdige turneringer, der tilgodeser de store klubber. Sådan gør man ikke i andre lande.

Af Jesper Bang Udesen

»Storklubber som Vejle, Brøndby og AGF har ikke noget at gøre i selskab med småklubber som Taars/Ugilt, Frem Sakskøbing og Møldrup/Tostrup IF. Det har ingen sportslig værdi. Den slags kampe hører hjemme som supplement til dyrskuer og kræmmermarkeder og ingen andre steder.«

Af Thomas Færch Kvist

Allan Kuhn mener ikke, at AaB-spillerne skal trække ’en nødbremse’ på modstanderne i fremtiden. Er assistenttræneren fremsynet eller bare naiv?

Af Stefan Buur Hansen

JEG GIVER NORMALT ikke så meget for venskabskampe og andenrundestillinger. De førstnævnte er kun for trænere og reserver, og sidstnævnte kun for statistikere og nørder. Ingen af delene kan bruges til så meget.

Af Niels Idskov

Skal AaB bruge eventuelle Champions League-millioner på at lappe økonomiske huller? AaB har en flot tradition for ikke at få penge til at yngle og en ligeså flot tradition for at sende spillere til andre klubber for en halv flaske Rød Aalborg. Hvad med Champions League - ryger pengene i huller gravet af den dårlige økonomiske ledelse, så fodboldholdet ikke bliver tilgodeset?

Af Lindvang

De store stjerner bliver væk, men en ny generation af trænere og økonomisk ansvarlighed peger i den rigtige retning for tysk fodbold.

Af Niels Idskov

Hvor befinder Tottenham, en sovende kæmpe i engelsk fodbold, sig henne kort inde i sæsonen?

Af anhalzer

Pages