Mens tiden for Brøndbys redningsplan langsomt tikker ud, bider man negle og er stadig lige forundret over, at det kunne komme helt derud. Hvad fanden skete der? Som tingene er lige nu, spiller Brøndby enten i Danmarksserien eller 1. division næste år. Absurd!!! Silkeborg har Danmark's bedste "undgå-nedrykning" træner i Viggo Jensen, så det ligner nedrykning for Brøndby. Hvis de undgår konkurs.

Jeg slipper for at spise sokker, men nu ramler Mali ind i værterne fra Sydafrika, så nu bliver der ikke flere sokke-løfter.

I anden gruppespilsrunde blev der for alvor sparket gang I Africa Cup of Nations med storsejre, artige overraskelser og et mål, der gik i stykker.

Hvem sagde krise? Ikke i den tyske Bundesliga i hvert fald. Torsdag kunne ligaforeningen på sin officielle hjemmeside præsentere sin årlige tilstandsrapport, som nok engang viser, at fodbold i Tyskland er en god forretning.

Wilfried Zaha ligner noget, man har set før i Manchester United.

Om konsekvenserne for resten af dansk fodbold, hvis Brøndby går konkurs.

Africa Cup of Nations giver dig bold, vuvuzela, larm, superstjerner og overraskelser. Men hvem var egentlig bedst i første runde?

Serie A sakker bagud, når man sammenligner med de 3 store europæiske konkurrenter. Kan en stor del af skylden lægges på de kommunale stadions’ dårlige stand? Noget kunne tyde på det.

Efter godt en måneds pause er spillerne fra de 18 Bundesligaklubber og deres trænere, fysioterapeuter, læger, groundskeepere, sportschefer, agenter, fans samt ikke mindst vi sportsjournalister nu klar til det tyskerne kalder ”Rückrunde”, altså anden halvdel af sæsonen.

Om vilkårene for Josep Guardiolas succes i Barcelona og nye mission i Bayern.

Pages