Hvis Brøndbys spillestil var en bog, ville det være en børnebog. Meget let at læse, men god til godnatlæsning. Gabende kedsommeligt. Lix-tallet for Brøndbys offensiv er lavt.

Så er alt ved gamle i Odense Boldklub. Væk er efterårets selvtillidsfulde udtalelser om, at man ikke længere var bange for FCK og at kun guldet talte. Nu bøjer ledelsen nakken og stiller sig tilfreds med sølvmedaljer.

Hvad er det, der foregår ude på vestegnen? Fra at være rollemodel nummer et, har Brøndby IF forvandlet sig til at være dansk klubfodbolds absolutte galehus.

Med tre måneder til åbningskampen mod Holland har det vist sig at være særdeles svært at få fat i billetter til de danske VM-kampe, selvom der ifølge både DBU og FIFA er tusindvis af billetter til rådighed for danske fans.

Og imens nærmer Burnley sig en nedrykning.

Don Ø og Per B. Umiddelbart to helt forskellige personligheder. Sådan vil de i hvert fald gerne selv fremstå. Men der er i virkeligheden mange ligheder.

Naboerne vestfra har erobret Bundesligaen - og det komemr tyskerne i den grad til at mærke

Mens banemændene hiver sne og is af de danske baner og trænerne skæver nervøst til vejrudsigten, må direktører, bestyrelser og andre med interesser i den kommercielle del af dansk fodbold erkende, at der fra begyndelsen af et nyt årti er udsigt til flere års hestekure og lappeløsninger i dansk topfodbold.

Stor respekt for Peter Sørensen og Fredericia, der ikke længere er lillebror i trekantsområdet.

Hvad gør Wayne Bridge, når han på lørdag for første gang står over for sin tidligere ven og holdkammerat John Terry, der netop har kostet ham VM-drømmen?

Pages