Interessen i Holland er massiv, men ligesom i Danmark er der også kritiske ryster, som mener at interessen vil falde igen efter slutrunden er overstået.

ENSCHEDE: Hvorfor flytter Divisionsforeningen ikke søndagens kamp mellem Brøndby og FCK? Superliga-kampen kommer i den grad til at lide under det succesfulde kvindelandsholds EM-finale mod Holland.

Danmark er klar til finalen ved EM i kvindefodbold, og det glæder Allan Drost, der har kigget på statistikken og så dansk dominans i semifinalen.

Leder fra fredagens Tipsbladet: Hvis Brøndby IF skal gøre krav på at være førsteudfordrer i toppen af Superligaen, skal klubben vise, at den kan slå de andre tophold kontinuerligt. Og især FCK, som BIF kun har vundet tre af de sidste 25 møder imod.

Det danske kvindelandshold sikrede sig torsdag aften en finalebillet ved EM efter en meget dramatisk kamp. Allan Drost takker Danmarks ukronede dronning for en strålende præstation på stregen.

Få her en guide til aftenens spændende EM-semifinale mellem kvinderne fra Østrig og Danmark.

Det danske kvindelandshold har succes på banen, og ifølge Allan Drost, der er cheftræner hos U18 pige DM i Team Viborg, kan succesen give et stort udbytte for dansk pige- og kvindefodbold.

Blog: Stadionindvielsen i Silkeborg var en stor begivenhed for byen, men vores skribent ærgrer sig over, at alle Superliga-kampe ikke er det.

Tipsbladets chefredaktør, Troels Bager Thøgersen, skriver om de store agenter og tredjepartsselskaber, der er med til at gøre sportens dyre drenge endnu dyrere.

Jan Carlsen tager fodboldreglerne under kyndig behandling uge efter uge i Tipsbladet.

Pages