• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

VM er forbi for Danmarks vedkommende, efter holdet tabte på straffespark til Kroatien. Her er 10 ting, vi lærte om Danmark - fem positive og fem negative.

Af Kenneth Jensen

Under hele VM skriver journalist Martin Davidsen om slutrundens små og store temaer. I dag handler det om det danske VM-exit.

Af Martin Davidsen

Under hele VM skriver journalist Martin Davidsen om slutrundens store og små temaer. I dag handler det om landsholdets samlende effekt før den store kamp mod Kroatien.

Af Martin Davidsen

Under hele VM skriver journalist Martin Davidsen om slutrundens store og små temaer. I dag handler det om en sand VM-legende.

Af Martin Davidsen

Jan Carlsen er dommerobservatør og en af Europas mest velansete fortolkere af fodboldloven.

Af Jan Carlsen

FIFA har en parodi af en politik om at forbyde politisk indblanding i fodbold, hvilket også blev tydeligt i ved dette VM.

Af Troels Bager Thøgersen

Under hele VM skriver journalist Martin Davidsen om slutrundens store og små temaer. I dag er der fokus på turneringsstrukturen, antallet af hold - og de sidste gruppekampe.

Af Martin Davidsen

Under hele VM skriver journalist Martin Davidsen om slutrundens store og små temaer. I dag samler han op på det danske avanement ved VM.

Af Martin Davidsen

Under VM skriver journalist Martin Davidsen om slutrundens store og små temaer. I dag handler det om Christian Eriksen og Danmarks store kamp mod Frankrig, hvor VM-avancementet er på spil.

Af Martin Davidsen

Under hele VM skriver journalist Martin Davidsen om slutrundens store og små temaer. I dag er der fokus på VM-værterne Rusland.

Af Martin Davidsen

Pages