• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Hvad skal der ske, og hvad skal der ikke ske på transferdeadlinedag? Her er 10 klubber, chefer og spillere med meget på spil.

Af Troels Bager Thøgersen

Jan Carlsen er dommerobservatør og en af Europas mest velansete fortolkere af fodboldloven.

Af Jan Carlsen

Der venter nogle vigtige og spændende døgn i FC Midtjylland, hvor man måske vil forsøge at overtale profilerne til ikke at forlade klubben nu, skriver Troels Bager Thøgersen blandt andet i dagens transfer-leder.

Af Troels Bager Thøgersen

I dagens leder fra Tipsbladet peger chefredaktør Troels Bager Thøgersen på, at VAR lige nu er ødelæggende for fodbolden.

Af Troels Bager Thøgersen

Festfyrværkeriet var brændt ud, da VAR gav Alexander Scholz en ekstra chance fra pletten og et i sidste ende fortjent Champions League-gruppespil.

Af Troels Bager Thøgersen

Vi er gået ind i sidste uge i transfervinduet, og selvom meget er vendt på hovedet her i 2020, er der stadig en masse forholdsregler, man som læser skal tage i de sidste døgn.

Af Troels Bager Thøgersen

Jan Carlsen er dommerobservatør og en af Europas mest velansete fortolkere af fodboldloven

Af Jan Carlsen

Superligaen har fået endnu en udenlandsk ejer - men hvad skal man lægge i rigmanden Robert Plateks overtagelse af SønderjyskE?

Af Troels Bager Thøgersen

FC København skal have løst deres problemer i Superligaen meget snart - ellers kommer holdet til at bøvle med torsdagskampe igen i næste sæson, lyder det fra Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen.

Af Troels Bager Thøgersen

Det var nemt at pege på to mesterskabsfavoritter, da sæsonen begyndte, og mon ikke FCK bevæger sig derop igen. Men hvor sandsynligt er det, at hver af de 12 hold rykker ned?

Af Troels Bager Thøgersen

Pages