• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Tonsser.com .

Tonsser-profil, Casper Gandrup topper rankingslisterne: Vil være afgørende

Tonsser-profil, Casper Gandrup topper rankingslisterne: Vil være afgørende

Tonsser og Tipsbladet.dk er vilde med talenter og derfor bringer vi løbende fokus på nogle af de mange talenter der render rundt i de danske klubber. Denne gang har vi haft fat i Casper Gandrup fra Viborgs hold i U17-divisionen.

Af Tonsser.com .

Fire mål og én assist kunne Casper Gandrup fra Viborg skrive i dagbogen, da han sammen med holdkammeraterne for knap en måned siden vandt 6-1 over Svendborg på udebane. En præstation, der blev fulgt op med et frisparksmål og to assists, da det to uger efter var Næsby, der måtte æde et nederlag til U17-divisionens suveræne tophold, Viborg.
 
Det har dermed været en flyvende sæsonstart for 16-årige Casper Gandrup, der også var en del af holdet som vandt selvsamme division i sidste sæson. Eneste forskel er dog, at Gandrup nu til daglig tjekker ind i 'Talentklassen' på Viborg Katedralskole, hvor skema og træningstider er planlagt efter hinanden. 
 
Den gode start for Casper Gandrup er da også blevet bemærket længere oppe i systemet hos Viborg, og til mandagens reserveholdskamp mod AaB var den målfarlige midtbanespiller for første gang var udtaget. En motiverende oplevelse for Viborgs profil i offensiven, der fik ti minutter på banen i 0-2 nederlaget. De flotte præstationer på U17 holdet, og udtagelsen til reserveholdet, har resulteret i at Viborg har valgt at skrive en kontrakt der løber til sommeren 2018, med det unge stortalent.
 
Hvordan vil du beskrive dig selv som fodboldspiller?
Jeg er en meget teknisk dygtig spiller, med et godt blik for spillet og et godt overblik.
 
Hvordan har din og holdets sæson generelt været indtil nu?
Vi har fået en god start med 13 point i fem kampe, hvor jeg har scoret fem mål og lavet fem assist.
 
Hvilke muligheder giver det dig at være startet i 'Talentklassen' på Viborg Katedralskole?
Det, at jeg er startet i talentklassen, giver mig mulighed for to ekstra morgentræninger med Steffen Højer, der også er vores træner på U17-holdet.
 
Hvordan var det at være med reserveholdet?
Det var min debut for reserveholdet mod AaB, og det er selvfølgelig stort at spille U17 og så komme med i reserveholdstruppen. Jeg har været skadet i lang tid, men er kommet godt tilbage, og det har givet pote i sidste ende med hårdt arbejde.
 
Hvad er dine korte- og langsigtede mål som fodboldspiller?
På kort sigt er det at vinde divisionen med Viborg, og personligt er det at være den afgørende spiller for mit hold. Samtidig vil jeg gerne mere med omkring  reserveholdskampene. På længere sigt er det at blive professionel fodboldspiller i Superligaen - eller endnu bedre i udlandet.
 
Casper topper lige nu Tonssers MVP rankingsliste. Har du lyst til at konkurrerer med Casper og de andre Tonsser brugere i jagten på topplaceringer på rankinglisterne, så opret dig her idag

Superliga

Mere Superliga

Fokus