• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Troels Bager Thøgersen

Tanker om transfermarkedet: Ros til danske tophold

Tanker om transfermarkedet: Ros til danske tophold
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladets chefredaktør, Troels Bager Thøgersen, kigger på de danske topklubbers ageren på transfermarkedet, og der er ros.

Af Troels Bager Thøgersen

Bragt i Tipsbladet fredag den 6. juli

Mesterholdet FC Midtjylland har ikke just hvilet på de gyldne laurbær på transfermarkedet med seks-syv nye spillere til førsteholdet og to mand (Andreas Poulsen og Markus Halsti) ud, foruden købene af Sammy Skytte og Søren Reese, der straks blev lejet videre til Horsens.

Brøndby IF har seks nye mand til truppen plus Anthony Jung, der fik vekslet sit lejemål til en permanent aftale, og FC København har trods Erik Johanssons overraskende skifte til Djurgården sørget for i hvert fald at have nok spillere til de første europæiske kampe mod de finske underdogs KuPS, hvorefter der givetvis er flere nye spillere til de senere, afgørende kvalifikationskampe til Europa League, som, uanset hvad de selv siger, er blevet endnu vigtigere for FC København efter koncernens nedskrivning på 120 millioner kroner efter afhændelsen af Fitness.dk.

I de kommende uger spiller først FC København og FC Nordsjælland, og sidenhen FC Midtjylland og Brøndby IF europæiske kvalifikationskampe.

Især for seedede FC København og ambitiøse FC Midtjylland er der tale om kvalifikationskampe, der meget gerne skal udmønte sig i gruppespil (det vil Brøndby IF og FCN naturligvis også gerne, de får det bare sværere som useedede, ikke-mesterhold).

På den baggrund er det godt at se, at tiden ikke er tilbragt med VM-kampe i hængekøjen men med at skrue så gode hold som muligt sammen, så man også har en chance for at gøre det, man fra direktionsgangene siger, at man vil.

Superliga

Mere Superliga

Fokus