• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
 • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
  Tilmeld nyhedsbrev
 • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Tipsbladet

Det opgraderede NFL-magasin er klar!

Det opgraderede NFL-magasin er klar!
Illustration

NFL er tilbage, og på 100 sider med eksklusive interviews og opgradede analyser giver vi dig alt det bedste fra USA's fantastiske football-liga. Er du klar til fem måneder med fantastiske slalomløb, interceptions, millimeterpræcise kast og trænere, der forsøger at udmanøvrere hinanden? Køb magasinet fra fredag den 23. august.

Af Tipsbladet

Adskillige ugers benhård preseason og training camp er ved at være ovre, general managers og head coaches er ved at få styr på depth charten og de plays og strategier, der skal skubbe deres hold det sidste stykke mod Superbowl – eller bare nogle flere sejre.

Du finder ikke nogen sportsliga i verden, hvor konkurrencen er så hård, og vi klæder dig på med både kritiske artikler, store interviews,og fortællinger om alt fra taktik og pengene i NFL til fantasy football. TV3 Sports og 3+'s dygtige kommentatorer giver deres vurderinger som del af vores udvidede og opgraderede analyse af samtlige 32 hold, og du skal i det hele taget glæde dig til at bladre i magasinet, som vi har givet en designmæssig overhaling i denne sæson.

Vi giver dig:

 • Interviewet med Baltimore Ravens' Superbowl-helt Jacoby Jones, der fortæller om sin særlige rolle som returner og Superbowl-triumfen, hvor Jones satte flere nye rekorder.
   
 • Analysen af Read Option-offense. Holder det vand, eller er det en modedille som Wildcat formation?
   
 • Store portrætter af Adrian Peterson og Robert Griffin III, to offensive stjerner i NFC, der bærer deres hold på rekonstruerede knæ.
   
 • Den kritske udredning af NFL's store, alvorlige problem. Tusindvis af tidligere NFL-spillere sagsøger ligaen for de skader og alvorlige mén, de hævder at have fået på grund af slag i hovedet i deres aktive karriere. Kom tæt på en uhyggelig type skader, der har smadret liv og angiveligt ført til flere selvmord, og på hvordan NFL forsøger at håndtere sagen.
   
 • Guiden til fantasy football. Læs præcis hvor stort det er i USA, og få råd til, hvordan du spiller med. 
   
 • Interview med Chris Kluwe, en frisk, intelligent og til tider provokerende punter i Oakland Raiders, der fortæller om sit job og om hvorfor han igen og igen taler om demokrati og mindretals rettigheder, selvom det irriterer store dele af USA.
   
 • Interview med direktøren for NFL Europe, der fortæller om stadigt flere kampe i London og muligheden for at få et fast NFL-hold på Wembley.
   
 • Flere artikler om løn-loftet og de 32 NFL-holds forbrug på lønninger. At bruge mange penge i NFL betyder ikke nødvendigvis, at man også vinder mange kampe. Fortælling om lønloftet og analyse af, hvem der bruger hvor mange penge i ligaen.
   
 • Komplet analyse og bud på slutstillingen for alle 32 hold.

NFL Magasinet klæder dig på til sæsonen med opdateret og opgraderet analyse af alle 32 hold. Stjerner, styrker, svagheder, de afgørende faktorer og al den gode statistik, du kender. Og selvfølgelig bud på startopstillinger og depth chart på både offense og defense.

Køb NLF Magasinet her fra fredag den 23. august: Løvbjerg, Lidl, Aldi, Føtex, Bilka, Irma, Q8, Shell, Statoil, OK Plus, YX/ extra, Døgn Netto, Nærkøb, 7-Eleven, SuperBest, Eurospar, Superspar, Spar og Elite.