2017-01-01 15:48
Foto: Getty Images

Det er sidste runde i NFL Regular Season, og er der fortsat øjne 1. januar efter klokken 22, er der både spænding og lokkende bets at hente.

Spilstop 22.25
San Diego Chargers – Kansas City Chiefs 2, Handicap -5,5 odds 1,90

Chiefs var vanvittigt imponerende mod Broncos i søndags, men efter den overrumplende start fik Broncos-forsvaret bedre fat. Chargers’ og Broncos’ forsvar kan dog dårligt sammenlignes, så jeg tror sagtens, at Chiefs kan komme over 30 point igen. Chargers tabte til Browns og deres sæson er forbi på mange måder. Vi har før fremhævet Kansas i disse spalter, som et af de mest oversete, det er et klassemandskab på mange pladser. Chiefs er alt for stærke til ikke at vinde her.

Spilstop 22.25
Washington Redskins – New York Giants 1, handicap -7,5 odds 1,90

Meget interessant kamp her. Giants er låst fast i femte seed i NFC, men kan slå Redskins ud, hvis de kan hive en sejr hjem. Redskins ved omvendt, at hvis de bare vinder over Giants, så er de i slutspillet (medmindre Packers og Lions spiller uafgjort). Der er så meget på spil for Redskins, de bør have mere gejst og producere generelt mange yards og point. Giants har i deres seneste 4 kampe scoret 14, 10, 17 og 19 point. Hvilket ikke bør være i nærheden af nok mod Redskins. Giants angreb har været splittet og med Redskins som eneste hold med noget på spil, bør de vinde med 10-14 point.

Spilstop 22.25
Atlanta Falcons – New Orleans Saints 1, handicap -7 odds 1,90

Matt Ryan har været outstanding i denne sæson og truer med at tage MVP titlen, og Falcons-angrebet er det bedste i NFL. Saints spiller også en god omgang offensiv football, men hjemme i Georgia Dome vinder Falcons og snupper dermed en friuge i slutspillet. Mon ikke de cruiser en 8-10 point sejr hjem.