• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Christian Idskov

Bayerns kraftværk må holde seks ugers pause

Bayerns kraftværk må holde seks ugers pause
Illustration

Bayern Xherdan Shaqiri har pådraget sig en skade i baglåret og må holde seks ugers pause.

Af Christian Idskov

Bayern Münchens kantspiller Xherdan Shaqiri må se til fra sidelinien de næste seks uger. Det schweiziske kraftværk har pådraget sig en muskelskade.

Den 22- årige blev tvunget fra banen efter 53 minutter af Schweiz' VM-kvalifikationskamp mod Albanien i fredags. En kamp, som schweizerne i øvrigt vandt 2-1, der betyder at de er klar til slutrunden i Brasilien i 2014.

Siden er han så kommet tilbage Tyskland hvor testene nu viser, at han, til sin store frustration, må tage en længere pause.

- Diagnosen er ærgerlig. Jeg er skuffet, men jeg vil forsøge at blive klar igen så hurtigt som muligt, fortæller han til klubbens hjemmeside.

- Jeg har haft denne skade før i venstre baglår. Ved den lejlighed kom jeg mig relativt hurtigt. Jeg håber, det vil ske igen.

- Jeg havde en super uge. Først med vores stærke resultat i Leverkusen, hvor træner (Pep Guardiola) brugte mig fra start, og derefter VM-kvalifikationskampen med Schweiz .

- Jeg var i god form. Og nu, det er en skam. Men jeg glæder mig allerede. Jeg vil være tilbage snart, lvoer den 22-årige kantspiller

Shaqiri har optrådt 12 gange for Bayern i denne sæson  og har scoret to gange.

Superliga

Optakt: Hobro IK - SønderjyskE

Hobro IK skal følge op på den sensationelle sejr over FC København, når Glen Riddersholm og SønderjyskE kommer på bes...

Mere Superliga

Fokus