Avis: Bologna klar til at sælge Sørensen
Illustration
Serie A

Avis: Bologna klar til at sælge Sørensen

Bologna er i økonomiske problemer, og derfor er klubben angiveligt villige til at sælge deres andel i danske Frederik Sørensen.

Den italienske Serie A-klub Bologna er i økonomiske problemer. I sommer måtte klubben sælge midtbanetalentet Saphir Taider til Inter, og nu kan endnu en af klubbens unge, lovende spillere være på vej væk.

Bologna vil inden for de kommende måneder få brug for penge til at lappe huller i det blødende regnskab, og derfor er Serie A-klubben villige til at sælge danske Frederik Sørensen i januars transfervindue. Det skriver Gazetta dello Sport.

Sørensen er ejet af både Bologna og Juventus, hvilket formentig vil komme til at besværliggøre et salg en smule. Dog skulle der ikke være mangel på bejlere til den talentfulde danske forsvarsspiller, for klubber fra England og Tyskland skulle således have meldt sig interesserede. 

I sommer måtte Frederik Sørensen vente lang tid på at få afklaring over sin fremtid. Bologna og Juventus blev først sent enige om, at danskeren kunne fortsæte i Bologna, hvor han havde fint med succes i sidste sæson. I den igangværende sæson blev han skadet i forbindelse med de første kampe, men nu er han kommet tilbage og har spillet de to sidste kampe fra start.