• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Simon Møbjerg Sørensen

- Der kan også falde en flyver ned på banen

- Der kan også falde en flyver ned på banen
Illustration

Randers-træner Thomas Thomasberg gider ikke spekulere over de mange hvis'er omkring Ronnie Schwartz' skulderskade, og sender han ham på banen søndag, er det fordi, han er helt klar.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Ronnie Schwartz var tilsyneladende ikke helt ovre sin skulderskade. Han udgik i hvert fald efter en halv time mod FC København, efter Olof Mellberg havde ramt hans skulder. En scanning har vist, at der ikke er noget galt med skulderen, og at det bare var et slag, men hvordan vurderer træner Thomas Thomasberg Schwartz' fysik forud for søndagens kamp mod FC Midtjylland?

- Sender vi ham i kamp, er det fordi, han er helt klar. Jeg tror mere, det var forskrækkelsen, der ramte ham i søndags. Der er risici hver gang, man går ind på en fodboldbane. Der kan også falde en flyver ned på banen. Der er ikke større chancer for, at han kommer til skade end alle de andre. Tiden må vise, om Ronnie spiller, siger Thomas Thomasberg til tipsbladet.dk.

Ud over tvivlen omkring Schwartz må Randers med sikkerhed undvære Mads Agesen, der er i karantæne, men heller ikke savnet af ham frister Thomasberg til at pibe.

- Vi har Mads Fenger og Chris Sørensen, der spillede fast, da vi vandt bronze sidste år. Vi ville gerne have haft Agesen med, men vi stiller med dem, vi har til rådighed. Der vil altid være nogen, der er ude. Jeg hører også, at FC Midtjylland må undvære Izunna. Sådan er det. Det hjælper ikke at koncentrere sig om det.

Randers har endnu ikke vundet i foråret, men spillede godt senest mod FC København, og Thomasberg er overbevist om, at sejren snart kommer.

- Vi har været tæt på nogle gange, og vi har efterhånden fortjent at få den sejr. Indsatsen har været acceptabel, og fortsætter vi sådan, får vi også sejrene på den lange bane. På et eller andet tidspunkt dumper der tre point ned til os, og det må gerne blive på søndag. FC Midtjylland er et godt hold, og de har fortjent at lægge øverst, men det er så tæt i Superligaen, at alle kan slå alle, og jeg er ret sikker på, at vi ikke frygter dem mere, end de frygter os, siger Thomasberg.

Randers har 26 point. Samme antal som FC Vestsjælland, der ligger under nedrykningsstregen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus