• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Matchvinderen: Ekstremt vigtig sejr

Matchvinderen: Ekstremt vigtig sejr
Illustration

Ronnie Schwartz kom ind fra bænken og sikrede Randers FC forårets første tre point.

Af Kenneth Jensen

Det har ladet vente på sig, men fredag aften kom Randers FC's første tre point i dette forår af Superligaen. Pointene kunne ikke komme på et bedre tidspunkt. Samtidig med, at Randers fik lidt luft til bunden, er holdet nu á point med modstanderen AGF. Kampens eneste scoring blev samtidig sat ind af Ronnie Schwartz, der har været skulderskadet og er på vej tilbage.

Meget positivt at tage med for matchvinderen, der ikke var i tvivl om betydningen af de tre point.

- Det var en ekstremt vigtig sejr. Det var en sejr, der gør, at vi har samme pointantal som AGF, og det giver os et boost i truppen. Det var selvfølgelig rart for mig at afgøre en kamp, som man vel godt kan kalde for en seks-points kamp. Et nederlag kunne vi ikke bruge, og et enkelt point ville heller ikke gøre det store, så vi er glade for de tre, siger Ronnie Schwartz.

Angriberen fik kun små 20 minutter på banen, men det var altså nok til at dreje Jonas Kampers indlæg i nettet for snuden af forsvarsspiller Anders Kure. Netop Kure havde Schwartz en duel med for nogle uger siden, da AGF tog fra Randers med de tre point. Den duel betød, at Schwartz måtte tage nogle flere uger på sidelinjen - efter han ellers var klarmeldt for sin skulderskade. I dag tog han så revanche.

- Jeg sagde jo til Kure efter kampen, at det her var min måde at tage revanche på. Mit forår er selvfølgelig blevet lidt ødelagt, og jeg ville gerne have været med fra starten af foråret, men jeg føler mig nu fight for fight, og der er stadig en syv-otte kampe tilbage endnu, siger Ronnie Schwartz, der også glæder sig over at have cheftræner Colin Todd, der har været syg, tilbage på sidelinjen:

- Thomasberg har gjort det godt, og vi kan ikke klandre ham for, at vi ikke har vundet. Det er vores egen skyld. Vi har spillet noget godt fodbold, men vi har lige manglet sejren. Først og fremmest er jeg dog glad for, at Colin Todd er klar igen efter sin sygdom.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.