• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Michel Wikkelsø Davidsen

Buffon: Ingen Scudetto uden Conte og Tevez

Buffon: Ingen Scudetto uden Conte og Tevez
Illustration

Juventus-keeperen sender det meste af kreditten for et snarligt mesterskab til træneren og topscoreren for deres vilje til at vinde det tredje mesterskab i træk.

Af Michel Wikkelsø Davidsen

Juventus cruiser mod Scudettoen for tredje år i træk med otte point ned til de nærmeste forfølgere fra Roma. Med 15 point tilbage at spille om kan man derfor godt begynde at tale om mesterskab hos ‘Den Gamle Dame’, og i målmand Gianluigi Buffons hoved er der to mand, der skal høste mere ros end resten.

Træner Antonio Conte og topscorer Carlos Tevez har været drivkræfterne bag endnu en flot sæson, mener den levende Juventus-legende.

- Først og fremmest var jeg taget til Roma, hvis ikke Conte havde været her. Når det er sagt, så har han bidraget med utrolig meget motivation, for det kan diskuteres, at efter to mesterskaber er det tredje ikke så lige til, fordi der i nogen gruppe kan komme en følelse af mæthed, som kun kan skabe problemer. Han har i år hjulpet os til hele tiden at blive på sporet og ikke tage noget for givet, siger Buffon til Sky Sport Italia.

Ikke bare de 18 mål fra Carlos Tevez har været en afgørende faktor for Juventus’ sæson. Det handler mere om den gnist, den lille argentiner bidrager med i front, hvor han trækker de sort- og hvidstribede tog fremad.

- Jeg må også sige, at på nøgletidspunkter af sæsonen har viljen til at vinde hos en katalysator som Carlos Tevez været en stor hjælp. Specielt i starten, hvor vi var en smule apatiske. Hans store fysik - på trods af han ikke er enorm, og hans konkurrence-gen har trukket os og skaffet de tre point, siger Buffon.

Superliga

Mere Superliga

Fokus