Randers: Prisen stiger på Ronnie Schwartz
Illustration
Superliga

Randers: Prisen stiger på Ronnie Schwartz

Ronnie Schwartz kan blive den næste Randers-topscorer, der bliver solgt til en større klub. Sportschef Peter Christiansen melder om stor interesse for angriberen.

Ronnie Schwartz har for anden sæson i træk været den helt store profil for Randers FC. Selvom angriberen har døjet med skader og karantæne i løbet af sæsonen, er det blevet til 14 scoringer indtil videre – det samme antal, som han nåede i sidste sæson. 

Derfor har Ronnie Schwartz ambitioner om at prøve sig af på et højere niveau, og han har således udtalt, at han føler sig klar til noget større end Randers FC. 

I Randers FC er man opmærksom på Ronnie Schwartz' ambitioner, og sportschef Peter Christiansen kalder det naturligt, at angriberen drømmer om at komme til udlandet. 

- Vores spillere i Randers FC skal have ambitioner, og det har Ronnie. De skal også bakke deres ambitioner og udtalelser op med præstationer, og det har Ronnie også gjort. Jeg kan godt forstå, at han har nogle drømme om udlandet – det skal man have, når man har været en profil i Superligaen gennem nogle år og har scoret mange mål. Det er naturligt, at han har de håb og drømme om udlandet, siger Peter Christiansen til tipsbladet.dk. 

Skulle der komme et bud på Ronnie Schwartz, er Randers FC indstillet på at lytte til det, men prisen skal være den rette for at et salg kan komme på tale. 

- Det afhænger af, om situationen kan hænge sammen for os rent økonomisk. Når Ronnie Schwartz leverer, stiger prisen på ham, og vi må se, om der kommer noget konkret at forholde sig til. Indtil videre er det bare spekulationer, siger Peter Christiansen, der afviser at kommentere, om der er noget transfermæssigt i gang omkring Ronnie Schwartz i disse uger. 

De gode præstationer i Randers-trøjen er ikke gået ubemærket hen, og Randers FC mærker stor interesse for Ronnie Schwartz. 

- Der har været interesse for ham gennem lang tid nu. Sådan er det, når man er en af de førende målscorere i en liga og har præsteret gennem flere år, og sådan er det også for Ronnie. Men fra at være interesseret til at ville købe en spiller, er der et stykke vej. Ronnie har gjort god reklame for sig selv med mange mål i få kampe, men vi må vente og se, om der sker noget, siger Peter Christiansen. 

Han udelukker ikke et salg af Ronnie Schwartz, for hvis angriberen skulle ende med at komme videre til en ny klub, er det langt fra første gang, at klubbens topscorer bliver skudt af sted. 

- Sådan har det været i mange år i Randers FC. Vi har en historik, der går langt tilbage. Det startede vel med Jose Mota, og vi har også solgt Djiby Fall, Marc Nygaard, Yura Movsisyan og Mikkel Beckmann efter sæsoner, hvor de har scoret mange mål. Det er op til markedet at byde ind, hvis der er interesse. Nu må vi se, hvad der kommer til at ske, siger Peter Christiansen. 

Sidste sommer meldte Randers Amtsavis om interesse fra tyske Greuther Fürth, men Ronnie Schwartz har selv nævnt Holland eller Belgien som oplagte destinationer for hans næste skridt i karrieren.