Shaqiri åbner for Bayern-exit
Illustration
Bundesliga

Shaqiri åbner for Bayern-exit

Xherdan Shaqiri er ikke tilfreds med den manglende spilletid i Bayern, og schweizeren er åben for et klubskifte.

Xherdan Shaqiri var et af Europas hotteste talenter, da han tilbage i 2012 skiftede fra FC Basel i hjemlandet til mægtige Bayern München, men den lille schweiziske offensivspiller har haft svært ved at få fast spilletid i den tyske storklub. 

Shaqiri opnåede 10 kampe fra start i sidste sæson, mens de vigtige kampe i Champions League ofte var uden schweizeren. Og det er ikke tilfredsstillende for Shaqiri, der nu åbner op for et muligt klubskifte, hvis ikke tingenes tilstand ser ud til at ændre sig i den kommende sæson.

- Det er klart, at jeg ikke kan fortsætte på denne måde. Hvis det ikke ændrer sig, så er jeg selv nødt til at gøre noget. Jeg vil også spille de vigtige kampe og ikke kun i Bundesligaen. Jeg ønsker ikke at opleve endnu en sæson som denne, siger Shaqiri til 20 Minuten.

Offensivspillerens fodboldfremtid kan muligvis være i England. I hvert fald afviser han ikke et skifte til Premier League.

- Jeg vil kun spille for en stor klub. Champions League er vigtig for mig. England kunne være en mulighed. Hvis jeg forlader Bayern, bliver det til fordel for en udenlandsk klub. Men det skal være en klub, der kæmper om titlen, lyder det fra Shaqiri.

Xherdan Shaqiri har kontrakt med Bayern München indtil sommeren 2016.