Randers: Stolte over Schwartz-salg
Illustration
Superliga

Randers: Stolte over Schwartz-salg

I Randers er man glade over, at det er lykkes at sælge Ronnie Schwartz.

Med salget af Ronnie Schwartz mister Randers holdets topscorer, men på trods af det glæder man sig over, at Schwartz nu fortsætter karrieren hos franske Avant de Guingamp.

- Vi er stolte over at kunne sælge endnu en angriber til udlandet. Vi har fået en god pris på Ronnie, og Guingamp virker til at være det helt rigtige match for ham. Klubben har i hvert fald fulgt ham længe.

- Ronnies tilstedeværelse og mange flotte og værdifulde mål vil blive savnet, men vi er trygge ved vores andre angribere i truppen. Vi kigger dog samtidig efter en typelignende erstatning for Ronnie Schwartz, skriver Randers på klubbens officielle hjemmeside.

Og for Schwartz er det en drøm, der går i opfyldelse med skiftet til fransk fodbold. 

- At komme til udlandet har altid været den store drøm for mig, og den går i opfyldelse nu. Aftalen med Guingamp er fornuftig, både for mig og for Randers FC. Det har nemlig været vigtigt for mig, at klubben også får noget ud af mit skifte.

- Jeg føler, at tidspunktet til at komme til udlandet er det rigtige lige nu efter tre fantastiske sæsoner i Randers FC. Da jeg kom hertil i 2011, havde jeg ikke forventet, at det skulle gå så stærkt, og at jeg pludselig skal til en af de stærkeste ligaer i Europa. Jeg glæder mig helt sindssygt, siger han. 

Ronnie Schwartz mangler endnu at bestå et lægetjek, inden handlen er helt på plads.