Hitzfeld: Bundesligaen er den virkelige vinder af VM
Illustration
VM

Hitzfeld: Bundesligaen er den virkelige vinder af VM

Den pensionerede manager mener, at Bundesligaen er verdens stærkeste liga.

Ottmar Hitzfeld er ikke et øjeblik i tvivl om, hvilken liga der er verdens stærkeste. Det blev kun bekræftet under VM i Brasilien, hvor spillere fra den tyske liga overstrålede spillere tilknyttet klubber i andre lande.

- I mine øjne var der specielt én vinder i Brasilien - Bundesligaen. Spillerne herfra leverede på et niveau, hvor hverken Premier League eller La Primera kunne være med, udtaler den 65-årige manager til Bundesliga.com

Hitzfeld, der var med Schweiz i Brasilien, har et indgående kendskab til den bedste tyske række. I flere år stod han i spidsen for både Dortmund og Bayern München. Specielt fra sidstnævnte gjorde spillerne en god figur, hvilket har styrket den bayerske klubs anseelse, ifølge Hitzfeld.

- Spillere fra Bayern München var de stærkeste ved slutrunden. Ikke kun de tyske spillere, men også fra andre nationer. Se på Robbens præstationer for Holland - Han var enestående i samtlige kampe. Derudover var Daniel van Buyten og Xherdan Shaqiri vigtige spillere for deres lande. Det viser, at spillere fra Bayern München er de vigtigste i fodbold i dag, slutter Hitzfeld sin ros.

Hele 4 spillere fra den tyske mesterklub var en del af FIFA Castrol top 11 under slutrunden.