• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Michael Ehrhorn

Hummels: Det er ikke en katastrofe

Hummels: Det er ikke en katastrofe
Illustration

Dortmund har skuffet i den seneste uge, hvor resultaterne langt fra har levet op til forventningerne, men Mats Hummels tager det ikke så tungt.

Af Michael Ehrhorn

Dortmund har langt fra leveret de resultater, som man med rette kunne forvente. Uafgjort mod bundholdet Stuttgart og nederlag til Kasper Hjulmanns Mainz og senest Schalke 04 i Ruhrderbyet gør ondt på selvforståelsen, men det slår ikke Mats Hummels ud, der netop er kommet tilbage i startopstillingen.

- Vi havde en dårlig uge. Vi var lige så gode som Schalke, nøjagtig som mod Mainz og Stuttgart, så vi har ikke været det dårligste hold på banen. Vi må bare acceptere, at heldet ikke var på vores side i de afgørende situationer. Det er der ikke noget at gøre ved, udtaler Mats Hummels ifølge Goal.com.

- Efter Schalke kom foran med to, så dominerede vi fuldstændig kampen. Det var desværre bare ikke nok i dag, selvom vi havde mange chancer. Det er vigtigt at huske på, at det ikke er en katastrofe. 

De skuffende resultater ville i de fleste klubber få fans til at komme med negative ytringer, men sådan forholder det sig åbenbart ikke i Dortmund. I hvert tilfælde ikke i følge Hummels.

- Der går rygter om, at vores fans er utilfredse, men det kender jeg intet til. Det er yderst sjældent, at vores fans brokker sig. De fleste siger, at hvis vi vinder Champions League, så er resultaterne i Bundesligaen ligegyldige, foklarer Hummels.

Superliga

Mere Superliga

Fokus