• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Michael Ehrhorn

Hummels: Den gode form skal vi tage med hjem

Hummels: Den gode form skal vi tage med hjem
Illustration

Dortmund er overlegne i Champions League, mens de i Bundesligaen ikke viser samme form.

Af Michael Ehrhorn

Mens Dortmund er inde i en dårlig stime i Bundesligaen, så er der medvind i sejlene, når det tyske mandskab spiller i Champions League. Onsdag aften var turen kommet til Galatasaray, der tog i mod i Tyrkiet, og de var overordentligt gæstfrie, da Dortmund kunne rejse hjem med en 4-0-sejr.

Det var Aubameyang, der med to mål sikrede en god start på kampen, men ombejlede Marco Reus og Ramos cementerede sejren i anden halvleg. Det glæder naturligvis i Dortmund-truppen.

- Det er lidt anderledes i Champions League, for vi har lidt mere plads til vores hurtige omstillinger. Vores mål var at styrke defensiven og undgå fejl. Vi var skræmmende ringe i Køln lørdag, men her til aften var vi meget effektive, udtaler Mats Hummels til Sky.

- Vi scorede nogle flotte mål, og det gjorde selvfølgelig opgaven lettere. Det var vigtigt for os at fortsætte vores gode form i Champions League, og den form håber vi nu på, at vi kan overføre til Bundesligaen efter, vi har spillet fem virkelig dårlige kampe, fortæller Hummels yderligere. 

Dortmund ligger på en stensikker førsteplads i Champions Leagues gruppe D, hvor man har maksimumpoints efter tre kampe med en målscore på hele 9-0. Udover Galatasaray møder Dortmund også Arsenal og Anderlecht.

Superliga

Mere Superliga

Fokus