• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Jakob Ankersen drømmer om Superliga-comeback

Jakob Ankersen drømmer om Superliga-comeback
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

Den danske midtbanemand Jakob Ankersen kan godt se sig selv vende tilbage til Superligaen en dag.

Af Gustav Tornby og Martin Davidsen
Jakob Ankersen nyder stor succes i IFK Göteborg for tiden. Midtbanemanden kom til den svenske klub i januar, og han har gjort det godt for klubben, der topper den svenske liga Allsvenskan i øjeblikket. 
 
Dermed er der tegninger til noget større for Jakob Ankersen, der gerne vil tage endnu et skridt fremad i karrieren på et tidspunkt. 
 
- Det er svært at sige hvor jeg ser mig selv om fem år. Jeg har ambitioner om noget større end Sverige og Danmark, så jeg håber da jeg sidder sydpå med en trøje over hovedet fra en af de store ligaer og nyder at spille fodbold lige så meget som jeg nyder det lige nu. Hvor og hvilken klub er svært at sige, men du kan jo ringe og spørge mig om fem år, siger Jakob Ankersen til tipsbladet.dk.
 
Midtbanemanden kunne også godt finde på at vende tilbage til Superligaen på et tidspunkt - og det behøver ikke at være til Esbjerg.  
 
- Selvfølgelig vil jeg vende tilbage til Danmark. Det betyder absolut ikke, at Esbjerg er den eneste klub for mig. Der er ingen tvivl om, at det er Esbjerg, som er "min" klub, og jeg vil altid følge klubben uanset hvor jeg spiller, men jeg kan sagtens se mig spille i en større klub i Danmark end Esbjerg. Men i mit hoved må der gerne gå en del år, inden det sker igen, siger Jakob Ankersen. 
Anbefalede artikler

Superliga

Optakt: Hobro IK - SønderjyskE

Hobro IK skal følge op på den sensationelle sejr over FC København, når Glen Riddersholm og SønderjyskE kommer på bes...

Mere Superliga

Fokus