Schwartz om Guingamp: Holdet præsterede da jeg var skadet
Foto: Claus Bonnerup/Polfoto
Superliga

Schwartz om Guingamp: Holdet præsterede da jeg var skadet

Brøndby-angriber Ronnie Schwartz er tilbage i dansk fodbold efter et år i Guingamp, hvor han ikke slog til. Han bebrejder dog kun sig selv.

Han er på leje i Brøndby denne sæson, hvor tidligere Randers- og AaB-angriber Ronnie Schwartz håber på at få gang i målscoringen igen efter et år i Frankrig, der bød på op- og nedture.

Angriberen, 25, blev solgt for et år siden til den franske klub, og Schwartz startede sæsonen med at spille, men så blev han skadet. Og det blev afgørende for, at han ikke fik succes i Guingamp.

- Jeg blev skadet i oktober, og så var jeg ude i otte uger. I de her otte uger begyndte holdet at præstere, og så var det de andre angribere, der spillede. Det er klart, at træneren giver dem længere snor, når de har præsteret, og holdet har hentet mange point, siger Ronnie Schwartz til tipsbladet.dk.

- Sådan er fodbold. Den ene mands død - den anden mands levebrød. I foråret var jeg i okay form, men de andre angribere havde lang snor, og de havde noget i banken hos træneren. Det forstår jeg 100 procent.

- Jeg er selvfølgelig ked af, at det ikke lykkedes, siger Ronnie Schwartz.

Nu er Ronnie Schwartz så i Brøndby på en lejeaftale, og han er startet med to mål i de første tre kampe, han har spillet i Superligaen. Søndag var han med, da Brøndby vandt med 4-0 ude over Vibog. Gør Schwartz det godt, har Brøndby en købsklausul på den 25-årige angriber, der håber på at fortsætte sit gode spil.

- Jeg tror det er vigtigt, at du har en træner, der tror og stoler på dig. For mig er det vigtigt med tillid - at jeg ikke bliver smidt på bænken efter to dårlige kampe. Den tillid fik jeg af Colin Todd i Randers, og det håber jeg selvfølgelig også, at jeg får her, forklarer Ronnie Schwartz.

Sejren over Viborg var Brøndbys første i denne sæson.