Schwartz jagter mål: Skal score mere
Foto: Lars Poulsen/Polfoto
Superliga

Schwartz jagter mål: Skal score mere

Brøndby-lejesvenden Ronnie Schwartz spiller på kanten i Brøndby, men han har stadig store ambitioner om at lave mål.

Den danske angriber Ronnie Schwartz skiftede i sommer på en lejeaftale til Brøndby, og indtil videre har den Guingamp-ejede angriber vist sig som en vigtig tilføjelse til Thomas Franks trup. Schwartz er stort set altid i startopstillingen, og selv om han ikke spiller som den forreste angriber, kommer han til chancer fra sin position på kanten.

Men selv om han er kommet til chancer, er det 'blot' blevet til fem scoringer i de 13 kampe, han i alle turneringen har spillet for Brøndby, og det er da også mål, han fremadrettet jagter.

- Jeg ville nok gerne have haft flere Superliga-mål frem for pokalen. Det gode er, at vi mod Esbjerg kommer frem til chancerne, specielt mig, som havde to store, som bare skal scores på. Når vi gør det, kommer vi også til at score flere mål.

- Men jeg ville da gerne have haft to-tre mål mere, også for holdet, for det havde jo nok givet nogle flere point. Men overordnet set, ny position, ny klub. Jo…

- Men jeg er aldrig tilfreds med kun at score fem i 13 kampe, siger den ambitiøse Brøndby-spiller til 3point.dk.

26-årige Ronnie Schwartz har en fortid i Randers FC og AaB. Brøndby har sikret sig en købsklausul, hvis klubben er tilfreds med det, Schwartz leverer på Vestegnen.