• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Gustav Tornby

Hummels om interesse: Jeg skal træffe en stor beslutning

Hummels om interesse: Jeg skal træffe en stor beslutning
Foto: Polfoto/Jens Dresling

Mats Hummels rygtes væk fra Borussia Dortmund. Flere Premier League-klubber meldes interesserede, og tyskeren fortæller, at han skal træffe en stor beslutning.

Af Gustav Tornby

Mats Hummels' kontrakt med Dortmund udløber til næste sommer, men allerede efter denne sæson kan stopperen være på vej væk fra Borussia Dortmund.

Den tyske landsspiller er længe blevet rygtet til andre klubber, og denne sommer er der endelig mulighed for, at en af klubberne fremover kan få glæde af Hummels' kvaliteter.

Dortmund-ikonet ved endnu ikke, hvor han fortsætter karrieren efter denne sæson. Spillerens seneste udtalelser kunne dog antyde, at han leder efter en ny klub.

- Jeg ønsker ikke nødvendigvis at skifte, men jeg skal træffe en stor beslutning. Jeg har været meget frem og tilbage, udtaler han til Bild og fortsætter:

- Alderen giver dig en følelse af, at du ikke har forevigt til at vinde. For hvert år, der går, hvor jeg ikke vinder en titel, kommer jeg tættere på at stoppe.

Den tidligere Bayern München-spiller forklarer ligeledes, at han har spurgt sig til råds hos holdkammeraterne, Ilkay Gündogan og Henrikh Mkhitaryan.

- Jeg har snakket med Ilkay Gündogan og Henrikh Mkhitaryan om det. Champions League vil altid være mit største mål. Jeg vil vinde denne titel.

Hummels har fået 43 optrædener og scoret tre gange for den vesttyske klub.

Adskillige Premier League-klubber er førhen blevet sat i forbindelse med Hummels - heriblandt Liverpool, Manchester City, Manchester United og Chelsea.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.