• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Esbjerg-spiller kan være ramt af kindbensbrud

Esbjerg-spiller kan være ramt af kindbensbrud
Foto: Jens Dresling/Polfoto

Casper Nielsen måtte udgå af Esbjergs opgør mod FC Nordsjælland mandag aften med en hovedskade.

Af Kenneth Jensen

Jonas Dal har i edn grad fået skik på defensiven i Esbjerg fB, hvor klubben mandag aften cementerede sin position som et stærkt, stærkt defensivt hold med 0-0 ude mod FC Nordsjælland.

Mål scorer klubben omvendt ikkke mange af, og nu kan det også blive en tand sværere for Esbjerg at komme på tavlen. Den offensive midtbanespiller Casper Nielsen, der er løbestærk, sparker godt og har gode afleveringer, måtte udgå af opgøret mod FC Nordsjælland med en hovedskade. Og i Esbjerg-lejren frygter de det værste.

Læs også: FCN og Esbjerg delte i kedelig nullert

- Casper har måske fået et lille brud på kindbenet, og skal scannes når vi kommer hjem til Esbjerg senere i aften. Han har meget ondt i hovedet, fordi det var et kæmpe skrald, han fik i den der hovedstødsduel, så vi frygter lidt det værste, men håber det bedste, sagde Esbjerg-træner Jonas Dal efter kampen til TV 2 Sport.

Med det ene point rykkede klubben også et skridt tættere den matematiske redning, idet Hobro IK tabte. Esbjerg er fortsat nummer 11 i Superligaen med 26 point - samme antal som AGF, der ligger nummer 10. Der er 15 point ned til Hobro IK, og der resterer ni kampe.

Superliga

Mere Superliga

Fokus