Bild: Hummels tager til Bayern for 225 millioner kroner
Foto: Michael Probst/Polfoto
Bundesliga

Bild: Hummels tager til Bayern for 225 millioner kroner

Bild beretter, at Mats Hummels er på vej til Bayern München, der vil lægge 225 millioner kroner på bordet for at få fat i den tyske forsvarsspiller.

Rygter, rygter, rygter. Det er snart tid til silly season, hvor det går endnu mere amok med mængden af rygter. Det store, tyske medie Bild skriver i dag, at Mats Hummels er ved at finde en ny klub. Og det mandskab, han er på vej til, er Bayern München. Den 27-årige forsvarsspiller tilbragte intet mindre end 13 år i den sydtyske klub - 11 år på ungdomsholdet, et år på andetholdet og et år på førsteholdet - og er nu klar på at tage endnu en tørn i klubben. 

Bild skriver nemlig, at Bayern er klar til at lægge 225 millioner kroner på bordet for at hente den tyske landsholdsspiller på en fireårig kontrakt. Ifølge mediet står Hummels til at få en lønseddel, der hedder 75 millioner kroner pr. sæson. 

Hummels udtalte i 2012, at han ikke længere havde følelser for Bayern München, efter klubben fyrede hans far, som var ungdomstræner i klubben. Men selv sagde Hummels far forleden, at det helt bestemt var en mulighed for forsvarsspilleren at tage til det sydtyske igen. 

Mats Hummels nåede kun at spille to førsteholdskampe for Bayern. I Dortmund har den 27-årige forsvarsspiller optrådt 305 gange.