Officielt: Dortmund-profil skifter til Bayern München
Foto: Polfoto
Bundesliga

Officielt: Dortmund-profil skifter til Bayern München

Det er nu på plads, at Mats Hummels forlader Borussia Dortmund til sommer. Forsvarsspilleren skifter til Bayern München.

Efter længere tids spekulation er det nu officielt: Mats Hummels skifter til Bayern München fra Borussia Dortmund efter denne sæson. Det bekræfter Borussia Dortmund på sit website. 

Hummels forlader dermed Dortmund efter syv sæsoner i klubben og vender tilbage til Bayern München, hvor han spillede som ungdomsspiller. 

- Vi respekterer Mats' beslutning og ønsker for ham og BVB, at han får den anerkendelse, som han har fortjent i løbet af sine sidste uger i klubben, og at han forlader klubben med DFB-pokalen i sine hænder, siger Dortmund-direktør Hans-Joachim Watzke. 

Der er ingen officielle meldinger om en pris, men det forlyder, at Bayern München har betalt 35 millioner euro for Hummels, der har underskrevet en kontrakt, der løber frem til 2021.

Mats Hummels er den tredje Dortmund-profil, der skifter til Bayern München inden for de senere år. Tidligere har både Robert Lewandowski og Mario Götze forladt Borussia Dortmund til fordel for den sydtyske mesterklub.