Mourinho: Det er en kæmpe ære at blive United-manager
Foto: Matt Dunham / Polfoto
Premier League

Mourinho: Det er en kæmpe ære at blive United-manager

Portugiseren José Mourinho er glad og beæret over at have fået jobbet i Manchester United.

Det kan godt være, at Premier League de sidste par år ikke har været specielt stærk, men når næste sæson går i gang, er der mange interessante perspektiver i Premier League. Kan Jürgen Klopp bygge videre med sit Liverpool-hold, og hvad med Tottenham og Leicester.

Og nå ja, så er der jo Pep Guardiola i Manchester City, og lad os lige hæfte os ved det for et øjeblik. Dengang Guardiola var manager for FC Barcelona, havde han nogle drabelige opgør mod Real Madrid, ledet af José Mourinho.

Nu kommer de  to til at stå over for hinanden mindst to gange i den kommende sæson, for Mourinho er netop blevet udnævt til manager i Manchester United på en treårig aftale med option på endnu en. De to Manchester-opgør er i forvejen drabelige, og nu bliver de endnu vildere.

José Mourinho er i forbindelse med præsenteringen af ham som manager i klubben stolt og beæret.

- At blive manager for Manchester United er en speciel ære i det her spil. Det er en klub, der er kendt og beundret over hele verden. Der er mystik og romance omkring klubben, hvilket ingen anden klub kan matche.

- Jeg har altid følt en forbindelse til Old Trafford: Det har været et sted, hvor jeg og min karrier har høstet vigtige minder, og jeg har altid holdt af det bånd, der har været med klubbens fans. Jeg ser frem til at blive deres manager og nyde den fantastiske support i de kommende år, siger José Mourinho.

Mourinho har gået ledig, siden han i december blev fyret i Chelsea.