• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Martin Davidsen

Buffon tror på overraskelsen mod Belgien

Buffon tror på overraskelsen mod Belgien
Foto: Polfoto (AP Photo/Antonio Calanni)

Italiens anfører er fortrøstningsfuld trods Italiens underdog-rolle.

Af Martin Davidsen

Når Italien mandag aften spiller sin første kamp ved EM mod Belgien, er det i en sjælden rolle som underdog. Tiltroen til Italien er ikke stor ved dette EM, og Belgien regnes som favorit, men italienernes anfører Gianluigi Buffon er fortrøstningsfuld. 

Målmanden fastslår således, at Italien er klar til kamp.

Læs også: Optakt: Belgien - Italien

- Nogle gange er du hammeren, andre gange er du ambolten. Lige nu er vi underdogs, men det betyder ikke, at vi føler os som offerlam. Det reelle niveau vil komme til udtryk på banen, og vi må holde fast i det glædelige i, at vi kan vise vores værd i en kamp, siger Buffon på et pressemøde forud for kampen. 

Han mener, at Italien kan levere en overraskelse ved denne slutrunde.

- I en kort turnering er det først og fremmest sådan, at det ikke nødvendigvis er det bedste hold, der vinder. Det er det hold, der er bedst i øjeblikket. Vi har set nogle ret åbenlyse eksempler på det i EM-historien; fra Danmark til Grækenland. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at være gode nok, siger han. 

Superliga

Optakt: AC Horsens - Brøndby IF

AC Horsens har imponeret alt og alle ved at besejre FC København og FC Midtjylland i de seneste to runder. Kan Bo Hen...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.